Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karagöz ile Hacivat resimleri

Karagöz ile Hacivat resimleri

Similar threads

Hacivat karagöz Kısa diyalogları KARAGÖZ İLE HACİVAT KONUŞMALARI : MANGAL SEFASI Hacivat: Karagözüm, sucuk aldım Gel mangal sefası yapalım Karagöz: Birer kangal alalım ama benim bahçe küçük, kangala kuytu kazanç Hacivat: Kangal demedim Karagözüm, mangal dedim Mangalda sucuk pişirelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
459
Karagöz ve Hacivat Oyunlarından Kısa örnekler Karagöz Ve Hacivat Hacivat: Merhaba Karagöz ’üm Karagöz: Güzel geldin suda pişmiş bal kabağı Hacivat: Aman Karagöz ’üm benimle güzel konuş Gel seninle Bursa ’yı gezip dolaşalım Karagöz: Kime dalaşalım Hacivat: Dalaşalım yok Karagöz ’üm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Karagöz ve Hacivat oyunları Karagöz ve Hacivat kimdir Karagöz ve Hacivat hayatları Karagöz ve Hacivat hakkında bilgiler KARAGÖZ Bir gölge oyunu olna Karagöz deriden kesilen ve tanım adı bahşedilen birtakım şekillerin (insan, hayvan, bitki, eşya vb) arkadan ışıklandırılmış beyaz bir perde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Karagözle hacivat şarkısı Süre Yüzyillar önce Iki Dilbaz Yaşarmiş Bir Her Birine Karagöz Diğeri Hacivatmiş Onlar Daima Konuşurlar Cümbür Cemaat Seyre Dalarmiş Aylar Yillar Her Tarafında Işler Hiç Yürümezmiş Bir Karagöz Bir hacivat Bidi Biy Biy Biy Biyy Bu Bitmeyen Muhabbet Er Geç Bir Gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Hacivat ve karagöz aralarında geçen komik diyaloglar Unutulmaya yüztutmuş Hacivat ile Karagözü yeni nesillere uyarlamak çok önemlidir Bizde bu yokoluşu engelleyebilmek için Hacivat ile Karagöz arasında geçen komik diyalogları buraya taşıdık DİLENCİ HACİVAT Hacivat tüccarın biriyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt