Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karagoz ile Hacivat resimleri

Karagoz ile Hacivat resimleri
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
karagoz hacivat resmi

imageskaragozilehacivatresimleri5b0c7169160cc

imageskaragozilehacivatresimleri5b0c716a3159a

imageskaragozilehacivatresimleri5b0c716b3bdab

imageskaragozilehacivatresimleri5b0c716c40104

Similar threads

Hacivat ve Karagozun birbirinden eğlenceli ve komik diyalogları Karagoz Ve Hacivat Hacivat: Merhaba Karagoz’um Karagoz: Hoş geldin suda pişmiş bal kabağı Hacivat: Aman Karagoz’um benimle guzel konuş Gel seninle Bursa’yı gezip dolaşalım Karagoz: Kime dalaşalım Hacivat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
karagoz ile hacivat konuşması, karagoz ile hacivat konuşmaları kısa Karagoz ve Hacivat Oyunları Diyologları Konuşmaları imageskaragozilehacivatkonusmalari5ad2108d820d6 Hacivat’ın son zamanlarda işleri iyi gider Cok para kazanır Bu birikimi değerlendirmek icin, bir yarış atı satın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Karagoz ve Hacivat Oyunlarından Kısa ornekler Karagoz Ve Hacivat Hacivat: Merhaba Karagoz ’um Karagoz: Hoş geldin suda pişmiş bal kabağı Hacivat: Aman Karagoz ’um benimle guzel konuş Gel seninle Bursa ’yı gezip dolaşalım Karagoz: Kime dalaşalım Hacivat: Dalaşalım değil Karagoz ’um...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Hacivat karagoz Kısa diyalogları KARAGOZ İLE HACİVAT KONUŞMALARI : MANGAL SEFASI Hacivat: Karagozum, sucuk aldım Gel mangal sefası yapalım Karagoz: Birer kangal alalım ama benim bahce kucuk, kangala dar gelir Hacivat: Kangal demedim Karagozum, mangal dedim Mangalda sucuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
Komik hacivat ve karagoz oyunları Sayfamızda komik Hacivat ve Karagoz diyalogları bulabilirsinizFarklı diyalogları sizler icin aşağıda paylaşacağız mutlaka okuyun keyif alacaksınız imagescokkomikhacivatvekaragozoyunlari5ad11216bf231 Hacivat Karagoz Oyunu (Karagoz Okumaya İkna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
249
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt