Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karagöz ve Hacivat replikleri

Karagöz ve Hacivat replikleri
0
231

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hacivat ve Karagöz ’ün kısa bir repliği…

HACİVAT – Güzel geldin sevgili Karagözüm!
KARAGÖZ – Hoş bulduk saçsız kafalı kara üzüm!
HACİVAT – Nereden gelip, nereye gidiyorsun bakalım?
KARAGÖZ – Bir yere gittiğim yok da, oğlumla kaç saattir okumayazma çalıştık… Azıcık gezeyim dedim
HACİVAT – Tabii iyi yaptın efendim, kafan balon olmuştur
KARAGÖZ – Hay hay, kafam balon oldu da uçmasın diye boynuma yapıştırdım
HACİVAT – Derhal hatalı kavrayış, yani uzun süre ders çalışmaktan kafan şişmiştir
KARAGÖZ – Kafam pişti de soğutmaya çıktım
HACİVAT – Allah iyiliğini versin! Neyse, incelemeler iyi gidiyor mu?
KARAGÖZ – Hem de nasıl iyi gidiyor bilemezsin Hacı Cavcav! Sen söyle de müdür benim ilkokul diplomamı hazırlasın…
HACİVAT – Efendim sen hele hepsini iyi öğren de diploma işi kolay…
KARAGÖZ – Şey, okuma yazma öğrenirsem diploma başka diğer ne işime yarayacak?
HACİVAT – Bak, meselâ artık mühüre gereksinim kalmayacak…
KARAGÖZ – Yerine kimse bakmayacak mı?
HACİVAT – Kimin yerine Karagözüm?
KARAGÖZ – “Artık müdüre ihtiyaç kalmayacak… dedin ya!
HACİVAT – Efendim müdür değil mühür! Hani imza yerine bastığın damga yok mu?
KARAGÖZ – Pek söylesene köftehor! *

Similar threads

Karagöz ve Hacivat Oyunlarından Kısa örnekler Karagöz Ve Hacivat Hacivat: Merhaba Karagöz ’üm Karagöz: Güzel geldin suda pişmiş bal kabağı Hacivat: Aman Karagöz ’üm benimle güzel konuş Gel seninle Bursa ’yı gezip dolaşalım Karagöz: Kime dalaşalım Hacivat: Dalaşalım yok Karagöz ’üm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Hacivat Karagöz Replikleri Mektup Örneği kısa Karagöz ve Hacivat konuşmaları, Karagöz ve Hacivat replikleri Mektup Örneği Çocuklar İçin Karagöz Hacivat Mektup Örneği Kısa Oyunu Sözleri Bu aralar çoğu kez aradığınız hacivat ve karagöz gölge oyunundaki konuşmalar ve replikleri sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Karagöz Hacivat Örnek Oyun Metinleri 1 METİN HACİVAT Hoş geldin sevgili Karagöz'üm! KARAGÖZ Güzel bulduk saçsız kafalı kara üzüm! HACİVAT Nereden gelip nereye gidiyorsun bakalım? KARAGÖZ Bir yere gittiğim yok da oğlumla kaç saattir okumayazma çalıştık Azıcık gezeyim dedim HACİVAT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Hacivat ve Karagözün birbirinden eğlenceli ve gülünç diyalogları Karagöz Ve Hacivat Hacivat: Merhaba Karagöz ’üm Karagöz: Güzel geldin suda pişmiş bal kabağı Hacivat: Aman Karagöz ’üm benimle güzel konuş Gel seninle Bursa ’yı gezip dolaşalım Karagöz: Kime dalaşalım Hacivat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Karagöz Ve Hacivatın Konuşmaları hacivat ile karagöz konuşmaları karagöz hacivat diyalogları HACİVAT Hoş geldin sevgili Karagöz'üm! KARAGÖZ Hoş bulduk saçsız kafalı kara üzüm! HACİVAT Nereden gelip, nereye gidiyorsun bakalım? KARAGÖZ Bir yere gittiğim yok da, oğlumla kaç saattir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
858,542Konular
981,896Mesajlar
32,543Kullanıcılar
vixsonSon üye
Üst Alt