Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karahan online pet nerden düşer

Karahan online pet nerden düşer
0
270

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Arkadaşlar bileniniz varmı? pet nerden düşer bazıları kum adam diyor bazıları goblin savaşçı diyor bazıları pet düşmez diyor pet düşerse nerden düşer yardımlarınızı bekliyorum çoktan teşekkür ederim *

Similar threads

Arkadaşlar bileniniz varmı? pet nerden duşer bazıları kum adam diyor bazıları goblin savaşcı diyor bazıları pet duşmez diyor pet duşerse nerden duşer yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkurler
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Karahan Online Pet nerden alınır Petler oyun icinde karakterlere ek ozellik katan yardımcılardır Her petin seviye ve cinsine gore katkı sağladığı ozellik değişir Pet ceşitleri: 1) Seviye Petler Curumuş Baykuş, Tuhaf Kelebek, Kutsal Arı, Kanatlı Casus 2) Uzman 1 Petler Kabile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Karahan Online Pet nerden alınır Petler oyun içinde karakterlere ek nitelik katan yardımcılardır Her petin seviye ve cinsine göre katkı maddesi sağladığı nitelik değişir Pet çeşitleri: 1) Seviye Petler Çürümüş Baykuş, Acayip Kelebek, Kutsal Arı, Kanatlı Casus 2) Uzman 1 Petler Kabile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
272
1 7skil devirmek için ilk olarak yılan kaviminden çar açıp kopuz alın eventsiz mağraya gidin hani şu golemlerin ölü hanların olduğu mağraya gidin (bölge skiliniz full olsun) ve mağrada kasılın bir iki saat kasılın saate 3 yada 4 nadir item düşer eveL 55: Koruyucu Bayan(Muhafız) 55 LeveL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Herkese merhabalar Umarım konu hakkında bilgiye sahip arkadaşlar vardır Yardımlarınızı bekliyorum Öncelikle ben tarayıcı üzerinden online bir oyun oynamaktayım Reklamamı girer bilmiyorum o yüzden çekiniyorum doğrusu Herkesin ilk akla geldiği uzay strateji oyunu(ogame) Şimdi sorum şu ; Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt