Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karahan Oyunu Petlerin(Hayvanların) Düştügü Yaratıklar

0
134

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Bir süredir Karahan oyunu oynuyorum lakin bir türlü pet(Hayvan) düşüremedimAcaba petler hangi yaratıklardan düşüyorBu konuda data sahibi olan biri bizleride bilgilendire bilirmi?

Çoktan teşekkür ederim *

Similar threads

Karahan Oyunu Petlerin(Hayvanların) Duştugu Yaratıklar Bir suredir Karahan oyunu oynuyorum ama bir turlu pet(Hayvan) duşuremedimAcaba petler hangi yaratıklardan duşuyorBu konuda bilgi sahibi olan biri bizleride bilgilendire bilirmi? Şimdiden teşekkurler
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Karahan Oyununda Hayvan(pet) Alımı Karahan oyunununda hayvan edinmek istiyorsanız bunu her hangi bir yerden gidip almanız olası deil ast pazarda satılmıyorsaPetler yaratıklardan nadir olarak düşen ve size çeşitli güçler veren hayvanlardır İşte karahan oyunu petlerinin(hayvanlarının)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Karahan Aldanma Karahan online oyunu fazla yeni olmasına ramen karahan kandırma çıkmış bile ama virüslü ve trojen olduğu söyleniyor ben hileye karşıyım lakin bu konuda data sahibi olan biri bizleride bilgilendirirse fazla mutlu olurum Şimdiden teşekkürler *
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
karahan oyunu Pet birleşimi nasıl yapılır? Birleştirmek istediğiniz her hangi 3 pet ve birleştirmek istediğiniz petlerin seviyelerine kadar uygun toprak veya gök taşı çantanızda ise Kent meydanlarında oysa Tüccar Homar NPC sinde açılan menüden Pet birleştirseçilir Açılan pencerede altta fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Karahan Oyununda Hayvan(pet) Alımı Karahan oyunununda hayvan edinmek istiyorsanız bunu her hangi bir yerden gidip almanız mumkun deil tabi pazarda satılmıyorsaPetler yaratıklardan nadir olarak duşen ve size ceşitli gucler veren hayvanlardır İşte karahan oyunu petlerinin(hayvanlarının)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,965Kullanıcılar
zoltexx31Son üye
Üst Alt