Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karakalem el çizimleri

Karakalem el çizimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Karakalem çizimleri kurşun, kömür, grafit gibi çizim araçları ile çizilen resimlere bahşedilen isimdir Öyle birçok doğada bulunan, geniş araç gereç yelpazesi sebebiyle en eski sanat dallarından biri olarak bilinmektedir

Görsel sanatlarda eğitim ve esere açmak karakalem tasarım çalışmaları ile olur aynı zamanda Karakalem, başlı başına da bir sanat dalı olagelmiştir Ayrı renkler yerine aynı rengin farklı tonlarıyla resme ebat verilir

Karakalem el çizimleri arıyorsanız sayfamızdaki karakalem el çalışmalarını çok beğeneceksiniz

*

Similar threads

Karakalem çizim; kurşun, kömür, grafit gibi çizim araçları ile çizilen fotoğraf Öyle birçok doğada yer alan, geniş malzeme yelpazesi sebebiyle en eski sanat dallarından biridir Görsel sanatlarda eğitim ve esere açtırmak karakalem tasarım çalışmaları ile olur bununla birlikte Karakalem, başlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Karakalem cizimleri kurşun, komur, grafit gibi cizim aracları ile cizilen resimlere verilen isimdir Pek coğu doğada bulunan, geniş malzeme yelpazesi nedeniyle en eski sanat dallarından biri olarak bilinmektedir Gorsel sanatlarda eğitim ve esere başlamak karakalem tasarım calışmaları ile olur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Karakalem cizim; kurşun, komur, grafit gibi cizim aracları ile cizilen resim Pek coğu doğada bulunan, geniş malzeme yelpazesi nedeniyle en eski sanat dallarından biridir Gorsel sanatlarda eğitim ve esere başlamak karakalem tasarım calışmaları ile olur Bununla birlikte Karakalem, başlı başına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Karakaleme Başlarken, Karakaleme Başlangıç, Karakalem Başlatmak Karakalem Açılış Gerekli olan malzemeler; Kâğıt, Resim kalemi, Silgi, Şövale, Altlık, Kıskaç Kâğıt: Desen çizerken kullanılan kâğıtların kalitesi hiç de kayda değer değildir Her türlü kâğıt kullanılabilinir Öğüt olarak 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Marmara Bölgesi'nde yapılan el sanatları nelerdir?,Marmara Bölgesi el sanatları,Marmara Bölgesi el sanatları hakında bilgi,Marmara Bölgesi el sanatları ile ilgili bilgi Kaşıkçılık Taraklı İlçesi ’nde yüzyıllardan bu yanlamasına sürdürülen fazla yaygın geleneksel bir el sanatıdır İlçenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
500
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,327Kullanıcılar
DemırppSon üye
Üst Alt