Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karakeciyi goren tulumunca yağ sanır

Karakeciyi goren tulumunca yağ sanır
0
158

Similar threads

Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır atasozunun anlamı Kimi gorgusuz ve eğitimsiz kimseler bir rastlantı sonucu layık olmadıkları onemli bir işin başına gecseler ya da bir mevki elde etseler, aptalca davranmaya, o yerin adamı gibi gorunmeye ve boburlenmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Acık yerde tepecik kendini dağ sanır Acık yerde tepecik kendini dağ sanır Atasozunun Anlamı, Atasozleri Sozluğu ve Acıklamalı Anlamları Acık Yerde Tepecik Kendini Dağ Sanır Atasozunun Anlamı Aynı şartlarda yaşayan ve sosyal seviyeleri birbirine yakın olan insanların arasında bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Aşık alemi kor dort yanını duvar sanır anlamı,Aşık alemi kor dort yanını duvar sanır acıklaması Aşık alemi kor, dort yanını duvar sanır Aşk duygusuyla dolup taşan kişi, bu derin sevginin etkisiyle ne yaptığını bilemez; hoşa gitmeyecek davranışlarda bulunur, sanki bilincini kaybetmiş gibidir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Karakeçiyi görebilen tulumunca yağ sanır sözünün anlamı *
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Abdal soy binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır atasözünün anlamı Kimi görgüsüz ve eğitimsiz kimseler bir rastlantı sonucu lâyık olmadıkları manâlı bir işin başına geçseler ya da bir mevki elde etseler, aptalca davranmaya, o yerin adamı gibi görünmeye ve böbürlenmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,496Konular
982,363Mesajlar
30,220Kullanıcılar
bulut0910Son üye
Üst Alt