Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karamel Dizisi

Karamel Dizisi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Show Tv'nin yeni dizisi olan karamel dizisi çok yakında Show Tv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor Yeni dizilerle fark yaratan show Tv'nin bu dizisi de çokça konuşulacak ve çok izlenicek gibi görünüyor Diğer dizilerden aşağı yukarı öbür ve yeni bir konuyla gelen Karmel dizisi çok yakında show tv erkaranlarında olucak

Ahu Türkpençe iki yeni proje ile izleyicisiyle buluşacak Türkpençe Show tv'de yayınlanacak 'Karamel' adlı dizinin gerisinde ekim ayında da 'Dinle Neyden' adlı sinema filmi ile beyazperdede

Bir süredir ekranlardan uzaktan kalan oyuncu Ahu Türkpençe ekim ayında 'Dinle Neyden' adlı sinema filminde kalfa olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor Yeni yayın döneminde Show tv ekranlarında 'Karamel' adlı dizide de rol alacak olan genç oyuncu ekranlardan uzakta kaldığı dönemde kendini geliştirmiş Yeni dizisi ve filmi için fazla heyecanlı olan genç oyuncu 'Bir İstanbul Masalı' ve 'Şöhret' adlı dizilerden sonra sinema filmlerinde rol almasını gündemde olmaya değil, iyi oyuncu olmasına bağlıyor

* İzleyici sizi başlangıçta 'Bir İstanbul Masalı' adlı dizide tanımıştı Bu dizi kariyerinizde dönüm noktası mı oldu?
'Bir İstanbul Masalı'ndan sonradan artık role seçilen değil, rolü seçen bir oyuncu oldum Kendimce bu bir oyuncu için çok büyük bir lüks bu nedenle çok uğurlu olduğumu hiç unutmuyorum ve elimden geldiğince içten kararlar verip, bu ayrıcalığı doğru kullanmaya çalışıyorum

KABILIYET İŞİN YALNIZCA BİR KISMI

* BIR ANDA dizilerin ve sinema projelerinin aranılan yüzü oldunuz Sizce yeteneğin yanı sıra bu işte şansın da önemi var mı?
Bu konuda haklısınız Elbette şansın çok büyük önemi var Fakat kısmet kapınızı çaldığında zorunlu donanımla orada edinmek gerekiyor Yetenek işin sadece bir kısmını kapsıyor Geri kalan büyük bir kısmı da fazla çalışarak kendini geliştirmekte yatıyor

* 'Dinle Neyden' adlı sinema filminde rol alıyorsunuz Sizce bu değin rekabetin olduğu bir ortamda yer aldığınız proje amacına ulaşır mı?
'Dinle Neyden' bir dönem filmi Yönetmeni Jacques Deschamps Metin Hara, Alican Yücesoy ve Lale Mansur ile rol alacağım Ben sultanın kalfasını, bir nevi sağ kolunu oynuyorum Kalfa gayet ciddi, otoriter ve meslek bitirici bir kadın Dönemin getirisi olarak erkeklerle mesafeli ve hayatını sultana adamış biri Felsefesi itibariyle çok naif bir film Rekabet için bir şey diyemem fakat filmin amacı hikayeyi dürüst bir şekilde aktarıp, fikrini seyirciye arzetmek

KUAFÖR OLACAĞIM

* Yaz aylarında gösterime giren filmler çoğu eleştiri aldı Eleştiriler yerinde miydi?
Evet, fazla eleştiri yapıldı Ben her türden film çekilmesi taraftarıyım Yapımcı bol bol para kazansın ki, daha çok film çekebilelim Gerçekten içten tenkit tekrar tekrar yararlıdır O yüzden sinema eleştirmenlerimiz fazla kayda değer Mesela 'beğendim' veya 'beğenmedim' bir eleştiri kriteri olamaz Ben belirli bir birikimi olan, bu işte söz sahibi şahısların yaptıkları eleştirileri dikkate almayı seçim ederim Ama o vakit eleştiriler size içten yolu göstermiş olurlar Diğerleri ise gururunuzu okşar veya sizi kırar Lakin her ikisi de aslında gerçek değildir

* Yeni sezonda Show tv ekranlarında yayınlanacak olan 'Karamel' adlı dizide başrolü üstleniyorsunuz İzleyici karşısına nasıl bir rolle geçeceksiniz?
Bir kuaförü canlandıracağım Zaten hikayemizin büyük bir kısmı mahallede geçiyor Projeyi çok sevdim Çekimleri başlasın diye heyecanla bekliyorum Umarım her şey hayal ettiğimiz gibi olur Fazla artı da bir şey anlatıp, projenin sürprizinin bozulmasını istemiyorum İşin muhtemel olduğunca sıcak, eğlenceli ve bilhassa de gerçekçi olmasına çalışıyoruz Umarım başarırız

* Bilhassa oynamak istediğiniz bir kişilik var mı?
Hayır, değil Sadece güzel hikayelerde ve iyi ekiplerle edinmek istiyorum Yoksa tek başına rol böylece bir şey ifade etmiyor

BEN SEYREDER MİYİM DİYORUM

* Projeyi kabul ederken kriteriniz ne?
Ben seyirci olsam bu işi seyreder miydim, hikayenin devamını merak eder miydim?diyerek okuyorum Bu soruların cevabını 'evet' olarak yanıtlayabildiğim işlere daha sıcak bakıyorum Yönetmen, oyuncular ve yazan grubu benzer amacın peşinden koşarak bir bütün olabiliyorsa o set mutlu bir set oluyor Bu görüşü savunan yapımcılarla çalışmayı tercih ediyorum

* Birçok dizi aynı anda yayına giriyor Karamel'in bu rekabet içinde nerede yer alacağını düşünüyorsunuz?
Bu sahiden yalnizca oyuncuları yok, bütün ekibi ilgilendiren bir konu Dizi setinde minimum elli birey çalışıyor ve eğer dizi tutmaz da yayından kalkarsa, bu, o insanların işsiz kalacağı anlamına geliyor Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp, gerisini seyircinin takdirine bırakmayı seçim ediyorum Böylece içim sıcacık, gayet huzurlu bir şekilde sonucu karşılayabiliyorum

MERVE YURTYAPAN SABAH *

858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt