Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karamel dizisini yine izleyebileceğiz

Karamel dizisini yine izleyebileceğiz
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Karamel dizisini yeniden izleyebileceğiz Ahu Türkpençe, evet bu kadının adı hiç sansasyona girmedi Olduğu gibi doğruca bir artist Yolu açık olsun Karamel dizisi tekrar başlangıç alıyor meleklerimkarameldizisiniyineizleyebilecegiz5c4e2259bb58balt 1548624470 1548624470 karameldizisiniyineizleyebilecegiz5c4e2259eb69fkarameldizisiniyineizleyebilecegiz5c4e2259eb69f http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberaramal&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg SHOW TV'DE EKRANA GELEN 'KARAMEL' DİZİSİ 3 BÖLÜM DAHA SONRA YAYINDAN KALDIRILMIŞTI DİZİNİN ÇEKİMLERİNE YENIDEN BAŞLANACAK Ekran ömrü yalnızca üç birim süren Karamel'in çekimlerine ocak ayında her yerde başlanacak Emre Kınay ve Ahu Türkpence'nin başrolünde oynadığı dizi, geçen günlerde yayından kaldırılmıştı Ilk iki bölümü benzer hafta içinde yayınlanan dizinin üçüncü bölümü ise bir hafta daha sonra fazla geç bir saate yayınlandı Peşinde da dizinin çekimleri 5 bölümde durduruldu Karamel'in yapım şirketi Pastel Film ile Show TV aralarında çıkan uyuşmazlık sebebiyle bitirildiği ortaya çıktı Dizinin yapımcısı Yaşar İrvül, Show TV'ye ödemeleri yapmadığı için uyarı çekti Arkasından da dizinin çekimleri bitirildi Uyruk Televizyon dergisinin haberine tarafından, yapımcı İrvül, geçen hafta kanalla bitmiş toplantı yapıp uzlaşma yaptıklarını ve diziye devam etme kararı aldıklarının açıkladı Kanalın elinde yayınlanmamış bir bölüm daha olduğunu söyleyen İrvül, 'Kanalla tekrar el sıkıştık Dizinin yeni bölüm çekimlerine ocak ayı itibariyle başlamayı planlıyorum Hemen Şimdi oyuncularla oturup konuşmadım fakat benzer kadroyla çekimlere devam etmeyi planlıyorum Dizinin daha önceki bölümleri bitmiş yayınlanacak, ardından da yeni bölümleri ekrana gelecek' diye konuştu  

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt