Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karamel Soslu Çikolatalı Milkshake

Karamel Soslu Çikolatalı Milkshake

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Karamel Soslu Çikolatalı Milkshake Tarifi İçin Malzemeler

*1 5 su bardağı süt
*1 yemek kaşığı şeker
*2 yemek kaşığı çikolatalı dondurma
*1 çay kaşığı kakao

Süslemek için ;

*Bardağın kenarlarına çikolata sosu
*Üzerine 1 kaşık çikolatalı dondurma
*2 adet buz

Karamel Soslu Çikolatalı Milkshake Tarifi Yapılışı Süt, dondurma şeker ve kakao bir kaba konulup blender ile 23 dk kadar ezilir köpürtülür
Bu ölçü büyük boy bardağa tam geliyor
Bardağımızın kenarlarına karamel sos sıkılır soğuk olan Milkshake içine dökülür soğuk olduğu için sos kolay kolay erimiyor
Ben çikolatalı yaptığım için karamel sosla yakışacağını düşündüm eğer Çilekli yapacaksanız çilek sos çok yakışacaktır
Milkshakemizin üzerine de bir kaşık dondurma ve iki buz parçası atıp servis ediyoruz
Özellikle yaz akşamları süper oluyor akşam başka bir şey yemeden bunu içsek bile yemeğe ihtiyaç kalmayacağını düşünüyorum benim gibi kışın da dondurma yiyenlerdenseniz eğer direk yemek yerine bu şekilde olması gayet güzel bence Afiyet olsun
*

Similar threads

Çikolata Karamel Milkshake Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı süt *1 yemek kaşığı nutella *2 top çikolatalı dondurma *Karamel sos Üzeri için: *Krem şanti *Karamel sos Çikolata Karamel Milkshake Tarifi Yapılışı Mutfak robotuna; süt, nutella ve çikolatalı dondurma koyulur Dondurma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Halley’li Karamel Soslu Milkshake Tarifi İçin Malzemeler *2 adet Halley bisküvi *1 bardak süt (servis yapacağınız bardak büyüklüğünde, tercihen büyük bardak) *3 top dondurma *1 kaşık şeker *2 adet muz *Karamel sos Halley’li Karamel Soslu Milkshake Tarifi Yapılışı Dondurma, şeker, süt ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Yaz sıcaklarından hepimiz baydık farkındayım Ama durum o kadar da kötü değil sonuçta kışın da içimizi kurutan soğuklardan nefret ediyoruz Neyseki mükemmel lezzetlerle yaz sıcaklarına güzel bir çözüm bulabiliriz! 1 Fıstık ezmesi ve çikolata ikilisini bir bardakta toplamaya ne dersiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Milkshake daha çok Amerika’da popüler olan, çoğu yerde satılan güzel bir içecektir Bu içeceğin Amerika ve Avrupa’da sadece milkshake üstüne yoğunlaşmış olan zincir markaları da bulunmaktadır Ülkemizde de son yıllarda tanınmış ve yaygınlığı artmıştır Çeşitli kafelerde, restaurant ve fast food...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Kavunlu Milkshake Tarifi İçin Malzemeler *1 dilim kavun *1 yemek kaşığı vanilyalı dondurma *1 su bardağı soğuk süt *1 tatlı kaşığı krem şanti *Karamel sos Kavunlu Milkshake Tarifi Yapılışı Dondurma ve kavun blendırda çekilir Bardağa alındıktan sonra süt ve krem şanti çırpılarak kavunlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt