Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karamollaoğlu: Kılıçdaroğlu'nun adaylığı güçlü bir ihtimal olabilir

Karamollaoğlu: Kılıçdaroğlu'nun adaylığı güçlü bir ihtimal olabilir
0
91

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
171536.jpg

Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, Karar TV'de yayınlanan programa konuk oldu. Gazeteci Taha Akyol ve Elif Çakır'ın sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, programda cumhurbaşkanlığına ait kendisine yöneltilen 'Kılıçdaroğlu'nun altılı masanın adayı olmasına ne dersiniz?' sorusuna da karşılık verdi.

Karamollaoğlu, ''Güçlü bir ihtimal de olabilir. Ancak bir ihtimal biz Kılıçdaroğlu da dahil altı partinin başkanları biz bunu seçim tarihi ilan edildikten sonra ilan edeceğiz'' tabirlerini kullandı.

Similar threads

CHP Önderi Kemal Kılıçdaroğlu iktidarı köşeye sıkıştıran, tesirli ataklar yapıyor. Kılıçdaroğlu’nun vatandaşa davet yapıp, “ben çözeceğim” dediği her hususta iktidar harekete geçiyor. Kılıçdaroğlu’nun dediğini yapıyor. Kılıçdaroğlu iktidardaymış üzere. Her dediği hayata geçiyor. Son örnek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, seçim kanunuyla koşulların değiştiğini söyleyerek “Üçüncü ittifak olabilir” dedi. Karamollaoğlu, “Yeni yollar aramak icabet eder” tabirlerini kullandı. Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, Karar TV’de yayınlanan Gündem Özel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili 'Benim ismim üzerinde uzlaşma sağlanırsa, ben hazırım' demişti. Akşener de "Sayın Kılıçdaroğlu’nuın Cumhurbaşkanı adaylığı hakkında söylediği 'Bu masada oturan genel liderler bu türlü bir şeyi bana teklif ederlerse hazırım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, muhalefetin cumhurbaşkanı adayının 'seçilmesinde tereddüt edilmeyecek' bir aday olması gerektiğini belirterek 'O aday Sayın Kılıçdaroğlu olursa, o da olur. Fakat uygun araştırılması, güzel etüt edilmesi gerekir' dedi. Karamaollaoğlu, BBC...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Akşener, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı için ise "Aday olma konusunda bir sorun yok" sözlerini kullandı. “Elbette. Şöyle bir durum var fikri takip değerli. 6 genel liderin bulunduğu masanın Cumhurbaşkanı’nı seçmesi gerektiğini söyleyen Sayın Kılıçdaroğlu. İkincisi o masanın seçeceği Cumhurbaşkanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
858,497Konular
982,543Mesajlar
30,278Kullanıcılar
grayhydra541Son üye
Üst Alt