Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karanfilli Erikli Meyve Suyu

Karanfilli Erikli Meyve Suyu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Karanfilli Erikli Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*1 kg büyük hafif eksi erik
*3 lt su
*1 su bardağı toz şeker
*5 adet karanfil

Karanfilli Erikli Meyve Suyu Tarifi Yapılışı 1 kg erik yıkanıp tencereye koyulur üstüne 3 lt su ve 5 tane karanfil koyulur Orta ateşte erikler iyice yumuşayıncaya kadar kaynatılır Kevgirden qeçirilip çekirdekleri, karanfiller ve kabukları çöpe atılır Geriye kalan meyve kevqirde ezilip suyuna katılır Toz şeker ilave edilip eriyinceye kadar karıştırılır Şeker oranını kendinize qöre ayarlayabilirsiniz Soğuyunca servis yapılır
AFİYET OLSUN

Similar threads

Karanfilli Ve Tarçınlı Erik Meyve Suyu Tarifi İçin Malzemeler *2 litre su *1 su bardağı toz şeker *5 adet karanfil *1 adet kabuk tarçın *Yarım kilo kırmızı erik Karanfilli Ve Tarçınlı Erik Meyve Suyu Tarifi Yapılışı Suyu tencereye koyup toz şekeri ilave ediyoruz Kaynadıktan sonra tarçın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Erik Konsantresi (Tarçın ve Karanfilli) Tarifi İçin Malzemeler *1 kg kadar kırmızı erik *1 su bardağı şeker *1 5 lt su *1 adet kabuk tarçın *5 adet karanfil Erik Konsantresi (Tarçın ve Karanfilli) Tarifi Yapılışı Yaz günlerinin vazgeçilmesi olan doğal meyve konsantremizin tarifini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Karanfilli Mürdüm Eriği Suyu Tarifi İçin Malzemeler *25 adet mürdüm rriği *25 lt su *25 kahve fincanı toz şeker *2 adet karanfil *25 çay kaşığı limon suyu Karanfilli Mürdüm Eriği Suyu Tarifi Yapılışı Mürdüm erikleri güzelce yıkandıktan sonra bıçak yardımıyla üzerlerine çizikler atılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Karanfilli Tarçınlı Vişne Suyu Tarifi İçin Malzemeler *3 su bardağı vişne *1 çubuk tarçın *1 tatlı kaşığı limon tuzu *7–8 adet karanfil *1 su bardağı şeker *3 litre su Karanfilli Tarçınlı Vişne Suyu Tarifi Yapılışı 1 *3 su bardağı vişne 3 litre su ile bir tencereye alınır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Karanfilli Ferah Hoşaf Tarifi İçin Malzemeler *1 büyük çay bardağı kuru üzüm *1 büyük çay bardağı kuru kayısı *1 büyük çay bardağı kuru erik *12 adet karanfil *3 yemek kaşığı toz şeker *6 su bardağı kaynar su Karanfilli Ferah Hoşaf Tarifi Yapılışı Klasik hoşafa erik kurusu ve karanfil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt