Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karanlıkta Islık Çalmak Kitap Özeti - Lesley Kagen

Karanlıkta Islık Çalmak Kitap Özeti - Lesley Kagen
0
193

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Karanlıkta Islık Aşırmak Kitap Özet Lesley Kagen Kitapları Karanlıkta Islık Çalmak Kitap Tanıtım Karanlıkta Islık Aşırmak Kitap Fiyatı Karanlıkta Islık Araklamak Ön Okuma

Kitap Özet

İçerisinde eksik da olsa masumiyet olduğunu düşündüğümüz karanlıkların, kalp burkan hikâyesi…

1959 yazıydı
On yaşında olduğum yaz
Sokaktaki herkesin kapılarını kilitlemeye başladığı yaz
Bir kızın ölmesi kayda değer bir şeydi Ama iki kızın ölmesi Bu farklı bir şeydi Cümbür Cemaat bir sonraki kurbanın kim olduğunu merak etmeye başlamıştı
Ben hariç Sıradaki kurban bendim Bunu biliyordum

Babası ölmeden evvel Sally, ona bir söz vermiştir Kız kardeşini canı pahasına da olsa koruyup kollayacaktır Anneleri hastaneye yatırılınca üvey babaları onları terk edip gitmiştir ve büyük ablaları Nell, erkek arkadaşıyla ilgilenmekle kardeşlerine zaman ayıramayacak kadar meşguldür İki minik kız kardeş bir başlarına kalakalmışlardır Bu koşul ise, ufak kızları taciz edip öldüren o sapık için bulunmaz bir fırsattır…
Fantastik bir düş gücüne sahip olan Sally'nin muhakkak olduğu iki şey vardır: Katilin kimliği ve sıradaki kurbanın kendisi olduğu Kız kardeşi ve kendisini o sapıktan koruyabilmek için elinden gelenin en iyisini yapmaktan diğer çaresi yoktur

“Masumiyetin kaybedilmesi, Kagen'in şefkat doymuş romanında görüldüğü gibi, bir annenin ya da babanın kaybı veya gerçek olduğu düşünülen bir şeyin gerçekten kocaman bir yalan olduğunun keşfedilmesi kadar dramatik olabilir Kagen her dönemdeki çocukların savunmasızlığını kibar bir şekilde göstermektedir Sally, hayatı pahasına sözünden dönmeyen bir kız ve bununla beraber büyüleyici bir başkahraman

Publisher's Weekly

“Acıtatlı ve inanılmaz bir şekilde betimlenmiş olan Karanlıkta Islık Çalmak, iki minik kız kardeşin, hüsran ve arayışlarla batmış bir yazın öyküsü Karanlıkta Islık Çalmak çok başarılı Kaçırmayın

SARA GRUEN
Filler İçin Su romanının yazarı

“Bu roman tek kelimeyle harikulade Romanı cazibeli kılan şey Kagen'ın yazınsal tarzı ve dünyanın hakiki yüzünün yavaş yavaş ortaya çıkışını, on yaşında bir çocuğun gözlerinden görebilme becerisi Sally'nin üslubu günahsız bir akıl içeriyor ve bütün anlamıyla büyülüyor Sally ile Troo dikkatle bitmiş karakterler, Down sendromlu kız gibi başka birkaç muhteşem karakterin ortasında acı verecek değin canlı

Milwaukee Journal Sentinel

“Arada Sırada karşınıza, karakterleri son derece sevecen olduğu için aileniz kadar sevdiğiniz ve konusu, ne dek çabalarsanız çabalayın, hikâye uzasın diye daha yavaş okuyamayacağınız kadar heyecanlı olan bir kitap çıkar Karanlıkta Islık Çalmak işte böyle bir kitap Bu kitabı, birincil sayfasından son sayfasına değin çok sevdim

Sandra Kring, Carry Me Home ve
The Book Of Bright Ideas kitaplarının yazarı

“Bu gözü kara ve zeki, saygısız ve romantik ufak kızın, mahallesi ve gizemleri hakkındaki gerçeği anlatacağına ve en önemlisi bize 1959 yazında çocuk olmanın nasıl bir şey olduğunu anlatacağına inanıyoruz

Milwaukee Magazine

“Kagen'in ilk romanı, okuyucuları 1959 yılının unutulmaz yazına çeken on yaşındaki anlatıcı Sally O'Malley bir uçtan bir uca, sevimlilikle ışıldamaktadır Yazan, bu unutulmaz kitapta dünyayı, erken büyümüş bir çocuğun gördüğü şekilde resmetmektedir

Romantic Times

“Kakaolu süt ve Gökyüzü Kralı veya Kırmızı Işık oyunu gibi anılarla gülümsemenize yol açacak doğaüstü, komik ve mükemmel bir kitap

Chapel Hill Herald (Durham, Kuzey Carolina)

“Muhteşem bir konu Birinci sınıf bir anlatım…

The Capital Times

Karanlıkta Islık Araklamak

Lesley Kagen
· Martı Yayın
· Basım Tarihi : 02 2019
· ISBN : 9754335688
· Sayfa Sayısı : 374
· Tercüman : Istek Cenkçiler
· Etiket Fiyatı : 1700 TL *