Kararı Yanlış Anladı Acilen Cezaevinde aktüel haberler, en yeni, duruşma ile ilgili, ağız dalaşı haberleri burada Kararı hatalı anladı, cezaevine girdi meleklerim Nasıl bir durumdur bu gülelim mi ağlayalım mı anlayamadım ben 1549043386 1549043386 karariyanlisanladisimdicezaevinde5c5486bee7af4karariyanlisanladisimdicezaevinde5c5486bee7af4 karariyanlisanladisimdicezaevinde5c5486bee7af4 OTOMOBİLİNİN aküsünü çalan hırsızları dövmekten tutuksuz yargılandığı mahkemede, kadın hakimin ’hükmün açıklanmasının 5 yıl ertelenmesi’ kararını hatalı anlayan ve 5 yıl hapis yatacağını sanarak, ’sizin de mahkemenizin de’ diye bağırıp, duruşma tutanaklarını yırtan ’Pala Yasin’ lakaplı boksör Yasin Aytekin tutuklandıBüyükşehir Belediyesine alt taşeron temizlik şirketinde çalışan ve boks sporuyla uğraşan 23 yaşındaki Yasin Aytekin, kendisine ait otomobilin aküsünü çaldıkları iddiasıyla 4 kişiden şikayetçi oldu Polisin hırsızların izine ulaşamaması üstüne aküyü çalan 4 kişiyi bulan Aytekin, cezalarını dayakla verdi güya hırsızlık yapanları yumrukları ile hastanelik eden Yasin Aytekin, dayak yiyenlerin şikayeti üstüne gözaltına alındı Hakkında dava açılan Aytekin’in tutuksuz yargılanmasına başlandıKARARI YANLIŞ ANLAYINCA OLAN OLDU3’ncü Sulh Ceza Mahkemesi’nde 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Yasin Aytekin, 8 Haziran günü karar duruşmasına çıktı Mahkeme sonunda Başat Hülya Akar, Yasin Aytekin’le ilgili mahkemenin verdiği hükmün açıklanmasının 5 sene ertelendiğini açıkladı Aytekin ise sözde erteleme kararını yanlış anladı ve 5 sene hapis yatacağını sandı Öfkelenen Aytekin hakime, Sizin de, mahkemenizin de Ben bir daha gelmemdiye bağırarak, verilen duruşma tutunaklarını yırttı Keza Etken Hülya Akar’a yöresel şiveyle Hele sufatına (yüzüne) bak şunundiye hakaret ettiDominant Hülya Akar’ın şikayeti üzerine mahkeme çıkışı gözaltına alınan Yasin Aytekin, Cumhuriyet Savcılığı’nın tutuklama talebiyle nöbetçi 2’nci Sulh Canice Mahkemesi’ne çıkarıldı Yasin Aytekin, ’mahkemenin huzurunu yarmak ve görevli hakime hakaret’ suçlarından tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi’ne gönderildi h 1h