Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kararsızım yardıma ihtiyacım var

kararsızım yardıma ihtiyacım var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
başta hepinize iyi akşamlar dilerim arkadaşlar
bir süredir bir kızla konuşuyorumkendisini küçüklüğümden beri tanırım sanırım 8sınıfken 12 hafta çıkmıştık ve benim kararımla ayrılmıştık çocukluktu o zaman aşk meşk olmazdı ana konuya geçeyim ben1 yıldır hiç bir kız ile sevgili muhabbetim olmadı çünkü bundan böyle kısa süreli ilişkiler istemiyorum ve 2 aydır bu kız ile konuşuyoruz nasıl desem sevgili gibiyiz benzeri şuan benim 12 problemim varilk olarak yurtdışında okuyorum 1 yılda 4 ay gibi bir vakit türkiyede kalabiliyorum okulumun bitmesine 15 yıl var üniversite 3sınıf öğrencisiyimönceden kızın bana ilgisi çoktu seviyordu beni kendiside bunu söylüyordu fakat ben ona karşısında alaka duymuyordum şuan duygularım bütün olarak ne bilemiyorum üstünden onca vakit geçti hatta o zamanlardan konuşunca ikimizde gülüp geçiyoruz şuan çok samimiyiz ve ben 1 ay daha sonra türkiyeye gidicem çoğu vakit türkiyeye geldiğimde neler yapacağımızı nerelere gideceğimizi konuşuyoruz fakat ben kendi duygularımı bilmiyorum aklım çok karışık onu seviyomuyum ya da hoşlanıyormuyum diye soruyorum kendime lakin evet diyemiyorumçıkmaya başlarsak aramıza mesafede girecek,onunla mutlu olabilecekmiyim aklımda bir fazla soru varkafam çok karışık arkadaşlar yardım lütfenbiraz uzun oldu lakin okuyup takviye ederseniz fazla minnettar kalırım size

858,496Konular
981,679Mesajlar
29,762Kullanıcılar
Mrtozdmr01Son üye
Üst Alt