Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kararsızlık (Taşınabilir Bilgisayar)

Kararsızlık (Taşınabilir Bilgisayar)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar Kullandığım en ağır program CS5 muhtemelen, oyun falan da oynadığım yok Taşınabilir bilgisayar almak istiyorum, üst sınır olarak 2000 lira koydum Ekranının dokunmatik olması, katlanabilir olması, şarjının uzun süre gitmesi tercih sebeplerimden Bir de gidip elden alacağım için 'mağaza satışı' olmalı
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Bulduklarım bunlar Ne düşünüyorsunuz, öneriniz nedir?

Similar threads

Merhaba iyi forumlar Ben Asus x550jk xo012d ürün kodlu dizüstü bilgisayarı kullanıyorum İçinde kendiliğinden gelen 5400rpm 500gb hard disk var Hard disk ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen varsa laptopun linkinin buraya koydum Bilgisayarım: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Merhaba iyi forumlar Ben Asus x550jk xo012d ürün kodlu dizüstü bilgisayarı kullanıyorum İçinde kendiliğinden gelen 5400rpm 500gb hard disk var Hard disk ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyen varsa laptopun linkinin buraya koydum Bilgisayarım: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Bilgisayar toplayacağım ben kendi çapımda değerlendirdim pek anlamam ama aşagıdaki modeller birbirleri ile uyumlu çalışırlar mı ? Anlayan yardım etsin lütfen Tavsiyesi olanda söylesin işlemci biraz pahalı olduğu için 2 el alma durumum var tavsiyeniz ? Anakart Linkleri sadece kayıtlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Arkadaşlar Ben Bilgisayar Alıcam Önceden Laptop Düşünüyordum Ama Toplama PC nin Daha Yararlı Olacagının Kanaatına Vardım Bütçem:2500 TL Kadar Bilgisayarı Oyun İçin Kullanacağım (LeagueOfLegends) Her Türlü Yardıma Açığım Pek Bilgim Yok Şuan Kullandığım Bilgisayar Tarih Oldu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,497Konular
981,944Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt