Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karasızlık ve sevgi... Lütfen yardım

Karasızlık ve sevgi... Lütfen yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar meraba herkeze ii forumlar Ben geçen yaz bi kızla tanışdım resmi olarak yıldırım aşkıydı Birbirimizi fazla sevdik ve herşeyimiz aynıydı sözde Ruh ikiziydik Fikirlerimiz, siyasi düşüncelerimiz , hareket ve davranışlarımız, hobilerimiz , aile yapımız da adamakıllı benzer hatta babalarımızda benzer meslek yapıyor yani hiç bir farkımız değil ve biribirimiz çok seviyoruz Yani seviyoduk Tek farkımız yaşadığımız şehirler aralarında yaklaşık 800 km olması senede sadece 2 kere görüşebiliyoruz ve bu mesafe olayıda ilk günkü sevgimizi eritti ama yeniden deliler gibi seviyoruz birbirimizi Onun bana ait olduğunu bilipte onu görememe bana fazla koyuyor oda bu durumdan fazla şikayetçi fakat çok seviyoruz birbirimizi ama bu durum 2 mizede acı veriyor Bu Arada onun çevresinde çok erkek var çünkü müzikle ilgileniyor ve konserler veriyor korkuyorum Biz ilerde evlenmeyi düşünüyorduk işte hayatımın kadını dediğim bi insan Lakin artık acı sürüklemek ve ona da çektirmek istemiyorum sizce ne yapmalıyım ayrıl malı mı yoksa devammı etmeli yim? Lütfen görüşlerinizi bildirin

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,333Kullanıcılar
anankskdSon üye
Üst Alt