Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karbeyaz duygular..

Karbeyaz duygular..
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Karbeyaz duygular 1549070723 1549070723 karbeyazduygular5c54f18998b84karbeyazduygular5c54f18998b84 http:img189imageshackusimg1899670resim06241142308 Verdana, Arial, Helvetica Verdana, Arial, Helveticaadam; intihara yatkın düşüncelerim var kaba şaka aralarında gizli bilinmedik gözyaşımı sen yapıp sakladığım hatta isyanlarım çivi yedirtircesine yüreğimde biriken hınçlarım var bağırmak için ölesiye Verdana, Arial, Helveticabayan; adresi sen olan düşlerim var sandığımda aşk yapıp sakladığım hayallerim var bize ait pek ki ayaklanma ettirir delice dağarcığımda biriken imkânsızlıklar sana varmak için biz edinmek için var elde etmek için belki de Verdana, Arial, Helveticaadam; hey yar bu acımasızlık nedendir seven kalbime oysa sevdamı ısmarladım birkaç ümit önce gelirsin olur ya bir umut bir sıcaklık veririsin katlanırken hayatın acımasızlığına diye Verdana, Arial, Helveticakadın; ah yar! bana hiç yer yok muydu şu kısacık ömründe döküyorsun kelimeleri önüme ama ulaşmıyor hayallerimi ısmarladım sana yetmedi ben gözlerine değemedim sana yetişemedim Verdana, Arial, Helveticaadam; (güya) seninle katlanırken sensizliğe ömrümün her safhasındayken cümlelerim sana aşina umman oldu sensizlik boğuldu açıklarda boğazımda düğümlendin gel diyemediğim de ancak hasrettim sımsıcak gülümsemene Verdana, Arial, Helveticabayan; ey kalbe haramım adamım insanım akla ziyanım bir kırpıntı hazırla acilen bana üstelik seni ver yürek arası gözyaşlarıma vaveyla dökerim denizler aşırı süre var mı zaman bakımlı mı yaşayacaklarımıza Verdana, Arial, Helveticaadam; dertli bendim başı önde ağladığım biz gözler imkânsızlıktaydı yandım alevler aralarında fakat sevdikten sonradan bendim gözü yaşlı düştüğümde dağıldım paramparça avare şafakları bekledi kirpiklerim üşüdüm sonbahar misali sevdanda Verdana, Arial, Helveticabayan; kıyan sendin merhametsizce kalbim önünde sevdamız yangın yeri acı benim şuramdaydı şimdi başucumda aşkı çiğneyen de sendin senin olduktan sonra yürek yarası oldum kanadım gündoğumlarını beklerken gözlerim hiç bitmedim bitirmedim bizi ama Verdana, Arial, Helveticaadam; ah yar! bana ne kaldı sanıyorsun oysa senden daha sonra yalnızca düşman geceler ah bir de sana nöbette gözler yanmışım buruk bir sevdanın hatırına anlamsızım yokluğunda yapayalnızım unutulduğum sokaklarda dolaşırken ayaklarım birbirine kapanmıştır kapılar biz mi biz hala imkânsız sevdalarda​