iltasyazilim
FD Üye
3 su bardağı süt 8 yemek kaşığı toz şeker 7 yemek kaşığı irmik 1 paket vanilya 1 paket sade toz krem şanti Süslemek için;
Renkli bonibonlar Damla çikolata Kürdan Havuç yada benim kullandığım meyve kurusu Bol hindistan cevizi (yaklaşık 1 ile 1,5 su bardağı kadar) Bir tencerede süt, şeker ve irmik alınarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir Muhallebi piştikten sonra vanilya eklenip karıştırılır ve soğumaya bırakılır Arada karıştırılır Muhalebimiz iyice soğuduktan sonra toz şeklinde krem şanti eklenir ve karıştırılır İsteğe göre süslenir Kürdanla birbirine tutturulur 1 saat kadar buz dolabında dinlendirilir ve servis edilir Afiyet olsun
Renkli bonibonlar Damla çikolata Kürdan Havuç yada benim kullandığım meyve kurusu Bol hindistan cevizi (yaklaşık 1 ile 1,5 su bardağı kadar) Bir tencerede süt, şeker ve irmik alınarak muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir Muhallebi piştikten sonra vanilya eklenip karıştırılır ve soğumaya bırakılır Arada karıştırılır Muhalebimiz iyice soğuduktan sonra toz şeklinde krem şanti eklenir ve karıştırılır İsteğe göre süslenir Kürdanla birbirine tutturulur 1 saat kadar buz dolabında dinlendirilir ve servis edilir Afiyet olsun