Kardeş katili Adolf Hitler Adolf Hitlerin binlerce kişinin katili olduğu değin öz krdeşininde bile katili olduğunu biliyormuydunuz? 1549350137 1549350137 kardeskatiliadolfhitler5c5934fec3624kardeskatiliadolfhitler5c5934fec3624kardeskatiliadolfhitler5c5934fec3624Almanların ünlü diktatörü ve malum herkez kadar aşina bir yazan!!! olan adolf hitler, yahudilere soykırım yaptığı dönemlerde kendisinden daha hassas ve insancıl olan kardeşiyle konuşuyorlardı ama adolf hitler kardeşini tekrar tekrar bir düşman olarak görmekten kendini alıkoyamıyordu adeta yahudilerden farksızdı hatta onlardan bile tehlikeliydi gözünde adolf hitler kardeşiyle masada yemek yerken birdenbire belinden silahını çekti ve masanın üzerine koydu kardeşine; al bu silahı ve beni vur!!! kardeşi baş döndürücü bir şekilde; lakin sen benim ağabeyimsin neden seni öldüreyimki adolf hitler fazla sakin ve serinkanlı bir şekilde; çünkü sen beni öldürmezsen ben seni öldürücem çünkü senin bir gün beni devirip alman ordusunun başına geçme olasılığı uykularımı kaçırıyo kardeşi; hayır ne senin başarılı olmak gibi bir düşüncem var nede şu an seni öldürmek iyi peki der adolf hitler ve hiç düşünmeden silahı masadan alır ve öz kardeşini şakağından vurarak öldürür