Kardeşe En Dokunaklı Sitem Sözleri Burada Kardeşe Sitem Sözleri Sitem Sözleri Kardeş İçin Sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz Kardeşe Sitem Sözleri isteyen herkesi sayfamıza gösteri ediyor ve Sitem Sözleri Kardeş İçin olanlarla sizleri başbaşa bırakıyoruz ( Dosta sitem sözleri için burayı tıklayınız ) 1549099795 1549099795 kardeseendokunaklisitemsozleriburadamelekler5c5563183eb03kardeseendokunaklisitemsozleriburadamelekler5c5563183eb03 kardeseendokunaklisitemsozleriburadamelekler5c5563183eb03 Kardeşin varmı diğer düşman arama 5 parmağın beşide bir deyildir arkadaşlar ben yalnızca yaşanmışlıktan tecrübe edindimKardeşin yaptığını düşman, düşmanına yapmaz Ben DüşmanLarımLa Baş Ederim RabbiM Sen Beni DosTLarımdan Koru kardeşten öte yok bağlı kardeş kardeşse Unutulmak için yaşamadım Bu Sevdayı ve Anıları, Unutturmak için Çekmedim Bu Sadakatsiz Sevdayı! Sitem Etsemde Sana Anlamazsın beni yâr, Ağlasamda Gidiceksin Bir Gün Bende Biticeksin, Seni Seviyorum Desemde Sende Kendine iyi Bak Diyeceksin Yalnızlık Sonum Olmuş, Yalan Aşklar Defalarca beni Vurmuş, Hemen iki Sözle Bu Aşkın Adıda Yalan Olmuş… Benim kalbimi yaralamak suya yazı yazmaya benzer, kırılan kalbimi düzeltmek gece doğan güneşe benzer Sen o suya yazı yazmayı başardın şmdi güneşin doğmasını bekle