Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kardeşe soylenecek sozler

Kardeşe soylenecek sozler
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kardeşe sozler

Kardeşinize soylenebilecek guzel sozler arasıdnan derleidğimiz sozleir sizle ricin syafamızda paylaşıyoruzSizlerde kardeşiniz eve kardeş gibi gordukleirniz tum insanlara bu sozler ile hislerinizi anlatabilirsiniz

İşte en guzel kardeşe soylenecek sozler;

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gokyuzunu paylaştığımız surece dostuz! Aynı dili kullananlar değil, aynı duyguları paylaşanlar daha iyi anlaşırlar

Kardeşlik oyle bir denizdir ki dibi bulunmaz, oyle bir sırdır ki, her gonul kaldırmaz, oyle ozeldir ki vicdanı olmayan anlamaz!

Dunyada bircok insan vardırKimi mutlu, kimi mutsuz, kimi ağlayıp, kimi guluyor ama guzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var ki,o da su an bu mesajımı okuyor

En koyu mavilikleri avucuna, en icten mutlulukları gozlerine, en derin sevgileri kalbine bırakıyorum, hep mutlu ol

Bu hayatta en cok guvendiğim kişi sensinCunku sen benim canımsın kardeşim

Kardeşlik son bulmayan arkadaşlıklardan doğar

Dostluğun kolları birbirimizi dunyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur

Kardeşlik Sozlerde Biten Bir Cumle Değil Kalpte Atan Bir Sevgi Cemberi Olmalıdır

Similar threads

Kardeş icin guzel sozler Kardeşinize, kardeş gibi gorduğunuz arkadaşlarınıza, dostlarına gonderebileceğiniz guzel kardeşlik sozlerini konumuzun devamında okuyabilirsiniz arkadaşlar imageskardeseguzelsozler5ad911a8938b8 Dunyada bircok insan vardırKimi mutlu, kimi mutsuz, kimi ağlayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
Kardeşe Kısa Sozler Kardeşe yazılacak en guzel kısa sozler sizlerle olacakSayfamızda sizler icin paylaştığımız bu guzel kardeşlik sozlerini dilediğiniz yerlerde kullanabilirsinizSevdiklerinize kısa kardeşlik mesajlarından beğendiğiniz bir kısa mesajı gonderebilirsiniz Kardeş bazen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Ben tek cocuk olduğum icin maalesef bu konuda bir yanım hep buruktur Kardeş sevgisi yaşamadım ama kardeşim gibi sevdiğim arkadaşlarım dostlarım olmadı değil Bende kardeşe soylenecek en guzel sozleri onlara soyluyorum Whatsapp sağolsun aklıma esince arkadaşlarıma yazıyorum birşeyler bakalım siz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Kardeşlik en guzel en kutsal bağ olsa gerekİnsan hayatında kardeşin cok buyuk onemi ve yeri vardırBu guzel bağ ile ilgili soylenmiş en guzel kıs akardeşlik sozlerini sayfamızda bir araya getirmeye calıştıkEn guzel ve anlamlı kardeşlik ile ilgili sozler sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Arkadaşa Guzel Anlamlı Sozler Kısa Guzel Anlamlı Sozler Arkadaşa Bizim omrumuzde ırmaklar vardır, sularında hayallerimizi yuzdurduğumuzbizim omrumuzde dostlarımız vardır,gunlerimiz ayrı gectigınde uzulduğumuz Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt