iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaslar, bu sene lise 1 e geciyorum yani ergenlik ve böyle flört islerinin olduğu yastayim benim kardesim dedigim bir arkadasım var bu Nazlı diye birine asikti 8 yıl her tarafında 1 den 8 e dek sonunda bu arkadas cesaretini toplayıp kıza iliski için konuştu ve olumlu sonuc aldı Ve gittiğim okul sosyete okulu yani her gun biri biriyle çıkmıyor Herneyse hemen olayın icine gireyim azıcık Bu Nazlı benim de yakın arkadasimdi kankam değil fakat yakındık yani Bu kendinden 1 inleme büyük biriyle çıkmıştı ve asık olmuş bizim yasımızda ask güç tabii lakin ileri beğeni diyelim Her aksam konuşmaya başlamıştık (Bunlar arkadasım iliski teklif etmeden önce oluyor) ben hep teselli etmeye çalışırdım iste Sonra telefonda da konuşmaya başladık ama bu çok eksik gördüğüm bir şey mesaj yerine konuşmak benim yasımda ve 1520 dakika konuşurduk her neyse bir durum olmuştu okulda bu olayı konuşmak için 12 tenefus ayakta yürürken konuşuyorduk ve ben bu kızdan azcik da olsa hoşlanmaya başlamıştım farkettim ve kendime kizdim kardesinin asık olduğu kız napiyorsun gibisinden Daha Sonra gecti tabii bu his Arkadasım öneri etti çıktılar ayrıldılar bugün Facebook ta profiline baktım inanamadım gözlerim doldu Ve kız istanbula gidiyor simdi, gitmese de bir şey yapmazdim zaten Açıklama Yapmak istedim saygılar bu vesileyle matem 14