Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kardeşimle Oynuyabileceğim Oyunlar

Kardeşimle Oynuyabileceğim Oyunlar

Similar threads

Beyler Kardeşimle Beraber Karşılıklı Hangi Oyunları Oynuyabiliriz Güzel Sıkılmıyacağımız Oyunlar Olursa İyi Olur
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Hatırlıyorum, biz kardeşimle okullarımız tatil olduğunda türlü türlü aktiviteler yapardık. Halen oturduğumuz apartmanımızın bahçesi, bizim için paha biçilmez bir oyun parkuru idi. Ağaçların arasında saklambaç, çimenlerin üzerinde piknik, ip atlamaca, top oynamaca, hatta erkek kardeşim olması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
evet arkadaşlar başlıktaki gibi alınacak olan bilgisayarın hangi oyunları kasmadan oynayabileceğimi, hangilerinde grafikleri düşürmem gerektiğini söyleyebilir misiniz? teşekkürler Öncelikle Bilgisayar Lenovo Z585 Özellikleri: AMD A10 23 GHz 4 Çekirdekli işlemci 8 GB DDR3 RAM AMD HD7670M 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
2126844120:27015 Beyler işte serverimin IP emin olun süper bi server hile yok üstelik sürekli adminler ve ben onlineyim cok güzel muhabbetler var hepinizi beklerim hadi bakalım iyi oyunlar!! Bu arada server daha yeni açıldı top15 ellerinizden öper
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaşlar Benim 896 MB Ram , 512 MB Ekran Kartım var Bilgisayarım Hangi Oyunları Kaldırır ???? Lütfen güzel Oyunlar Önerin Futbol , Oyunları ;Olabilir
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt