Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kardeşlerim dizisinin Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy şaşırtan açıklama: İnsanları şizofren ettim!

Kardeşlerim dizisinin Şengül'ü Fadik Sevin Atasoy şaşırtan açıklama: İnsanları şizofren ettim!
0
81

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
kardeslerim_dizisinin_sengulu_fadik_sevin_atasoy_sasirtan_aciklama_insanlari_sizofren_ettim_1650903192_5005.jpg

Kardeşlerim dizisinde "Şengül" karakterini canlandıran usta oyuncu Fadik Sevin Atasoy, dizideki rolü ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte Atasoy'un yaptığı açıklamadan bazı detaylar...

Ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy, önceki gün bir festivalde görüntülendi. Atv dizisi Kardeşlerim'de oynayan Atasoy, diziyle ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Dizide canlandırdığı Şengül karakterinin izleyiciyi şaşırttığını söyleyen güzel oyuncu, "Bu kadın, iyi mi, kötü mü?"

9TuqQ_1650903308_3416.JPG
fadik sevin atasoy

"İnsanlar benim yüzümden şizofren oldu. Çok gri bir karakteri oynuyorum" dedi.

Similar threads

Kardeşlerim dizisinin Şengül karakterine hayat veren ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi ve İKSV ortaklığında 41. İstanbul Film Festivali kapsamında City's Nişantaşı CineWAM sinemalarında yapılan gösterimleri izledi. Yönetmenliğe adım atan Atasoy, gösterim öncesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Nişantaşı'dan kameralara takılan ünlü oyuncu Fadik Sevin Atasoy, oyunculuğa dair açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu sosyal medya fenomenlerinin oyunculuk yapmasına karşı olduğunu ve oyunculuğun böyle bir durumu kaldırmadığını ifade etti. Yıllarca Amerika'da yaşayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Atv ekranlarında yeni başlayan ve başladığı günden beri reytinglerden düşmeyen Kardeşlerim dizisinin tüm ayrıntıları merak ediliyor. Yayınlandığı her kısım rekolar kıran Kardeşlerim dizinin takımına geçmişte Küçük Gelin dizisindeki performansıyla beğeni toplayan genç yetenek Çağla Şimşek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Atv ekranlarında yeni başlayan ve başladığı günden beri reytinglerden düşmeyen Kardeşlerim dizisinin tüm detayları merak ediliyor. Yayınlandığı her bölüm rekolar kıran Kardeşlerim dizinin kadrosuna geçmişte Küçük Gelin dizisindeki performansıyla beğeni toplayan genç yetenek Çağla Şimşek katıldı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,500Konular
982,373Mesajlar
32,973Kullanıcılar
Üst Alt