Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kardeşlik İle İlgili Soylenmiş Sozler

Kardeşlik İle İlgili Soylenmiş Sozler
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kardeşlik en guzel en kutsal bağ olsa gerekİnsan hayatında kardeşin cok buyuk onemi ve yeri vardırBu guzel bağ ile ilgili soylenmiş en guzel kıs akardeşlik sozlerini sayfamızda bir araya getirmeye calıştıkEn guzel ve anlamlı kardeşlik ile ilgili sozler sizlerle

imageskardeslikileilgilisoylenmissozler5ad91d491d177

Sen mutsuzken, kardeş dediklerin mutluysa sıkıntı var demektir

Beni gormedikleri halde; Bana inanan kardeşlerimi ben de gormeyi cok isterdim

Yeni bulduğun arkadaşları kaleme, eskileri silgiye vurma! Kalemin ucu kalbine batarsa, silginin yumuşak şevkatine muhtac olursun

Kardeşlik oyle bir denizdir ki dibi bulunmaz, oyle bir sırdır ki, her gonul kaldırmaz, oyle ozeldir ki vicdanı olmayan anlamaz!

Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hicbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan

Dost bazen minik bir kuş bazen var olmayan sevgili, kimi zaman saksıda bir cicektir, ama asıl dost seni senden cok sevendir

Dostluğun kolları birbirimizi dunyanın bir ucundan bir ucuna kucaklayabilecek kadar uzundur Gel seni bi kucaklıyayım yaa ?

Similar threads

Kardeşlik Sozleri Uzun Kardeşlik Sozleri Guzel Kardeşlik Sozleri •Dostlar arasına hasret ucurumu girdiğinde, yıldızlarla vuslat koprusu kurduk yurekten yureğe Gonlumuzun hasret gunluğune unutmayı ve unutulmayı hic yazmadık •Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Sayfamızda dostluk uzerine soylenmiş guzel ve ozlu sozler bulabilirsiniz ALT :wwwupluploadsdostlukileslgilisozler7943dostlukileslgilisozler7943ALT Dostluk iki yurek arasında akan bir nehir gibidir gittiği yeride,temizler geldiği yeride Ben dostuma olume gidiyorum dediğim zaman niye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
En Anlamlı Kardeşlik Sozleri 2019 Yeni En Anlamlı Kardeşlik Sozleri Guneşe bağlandı korkuyla once insan Sonra ateşe, suya Ay battı su kurudu gun bitti Sevgi kardeşlik dostluktu sonsuz olancan dostuma Dostluklara mesken ßu yurek asklara degıl sevgılının gozlerıne degıl dostun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kardeşe sozler Kardeşinize soylenebilecek guzel sozler arasıdnan derleidğimiz sozleir sizle ricin syafamızda paylaşıyoruzSizlerde kardeşiniz eve kardeş gibi gordukleirniz tum insanlara bu sozler ile hislerinizi anlatabilirsiniz İşte en guzel kardeşe soylenecek sozler; Kilometrelerce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Kardeş icin guzel sozler Kardeşinize, kardeş gibi gorduğunuz arkadaşlarınıza, dostlarına gonderebileceğiniz guzel kardeşlik sozlerini konumuzun devamında okuyabilirsiniz arkadaşlar imageskardeseguzelsozler5ad911a8938b8 Dunyada bircok insan vardırKimi mutlu, kimi mutsuz, kimi ağlayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
858,497Konular
982,562Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt