Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kardeşlik Nickleri Emo

Kardeşlik Nickleri Emo
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kardeşlik emo msn Nickleri

KardeşLik o kadar guzeL kii|| Kardeş ' S e n ' oLunca ||

~ ` SéninLé HérŞéyé VaRım Bééénn ´

~ O l m a z s a O l m a z ı m s ı n ~ Kardeşim :)

Bana huzur veren tek yer senin yanın kardeşim

~ Bir daha gelirsem hayata yine Siz olun yanımda! KardeşLeriim :)

' Canımın Yarısı Omrumun Tamamı KadeşLerin Bitanesi !

Kardeşiimii bndeen cook kmse seweemeeez Kii

& Đuş`umde Đuş`uncemde |Adın| SakLıdıR `~

Sénin EşiN Bénzérin yoK''

~ Bana sen Lazımsın !

~ Bir daha gelirsem hayata yine Sen ol yanımda!

Sen buu kalbıın bitanesisin !

Similar threads

2019 Kardeşlik Nickleri, En guzel Kardeşlik 2019 Nickleri, Kardeşlik Msn Nickleri 2019 KardeşLik o kadar guzeL kii|| Kardeş ' S e n ' oLunca || Bana huzur veren tek yer senin yanın kardeşim ~ Bir daha gelirsem hayata yine Siz olun yanımda! KardeşLeriim (: ' Canımın Yarısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Kısa Kardeşlik Nickleri, Uzaktada olsak ikimize ait “TEK BIR KALP var Kardeşim… ~ ` SéninLé HérŞéyé VâRım Bééénn ´ Sénin EşiN Bénzérin yoK'' ~ Bir Daha gelirsem hayata yine Sen ol yanımda! ~ Bana sen Lazımsın ! ~ O l m a z s a O l m a z ı m s ı n ~ Kardeşim KardeşLik böylece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Emo Nickleri emo nickleri küslük nickleri mutsuz emo Emolar için en farklı en hoş nickler burada hadi durmayın ???? ?ş?ı? ??????? ????| |??lı?ı ???????????? ??ğ?l, ??l?????? ??????????| |…AynalaR SensizliğiN Lanetinİ VuruP DuruyoR YüzümE…| |Daa ßoyun ßiR Karı$ ßéyFéndi oLmaya ÇaLı$...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Kardeşlik Nickleri Kısa, Uzaktada olsak ikimize ait “TEK BIR KALP var Kardeşi*m… Bazen bitmek bilmeyen dertler yağmur olur ustumuze yağar ama rengarenk gokkuşağı da yağmurdan sonra cıkar… Grup Hepsi Fan Club – DoStLuK nİckLeRi » Acıların bir kum tanesi kadar kucuk,mutlulkların nisan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
En yeni ve süper Emo Nickler geldi meleklerim 2010 emo nickler 2010 nickler 2010 nickleri nickler emo emo nickleri Emocuyum benim tarzım emo diyenlere özel emo nickleri burda arkadaşlar en yeni emo nickleri arıyorsanız buyrun вυ нαуαт; iηα∂ıηα вαηα нєяgυη уαρıℓαη ¢σк вαуαт νє кöтü вιя єѕρяi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,915Kullanıcılar
Üst Alt