Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kardeşlik Nickleri Kısa

Kardeşlik Nickleri Kısa
0
113

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kısa Kardeşlik Nickleri,

Uzaktada olsak ikimize ait “TEK BIR KALP var Kardeşim…

~ ` SéninLé HérŞéyé VâRım Bééénn ´

Sénin EşiN Bénzérin yoK''

~ Bir Daha gelirsem hayata yine Sen ol yanımda!

~ Bana sen Lazımsın !

~ O l m a z s a O l m a z ı m s ı n ~ Kardeşim

KardeşLik böylece hoş kii|| Kardeş ' S e n ' oLunca ||

Bana teskin edici tek yer senin yanın kardeşim

~ Yeniden gelirsem hayata yeniden Siz olun yanımda! KardeşLeriim :)

' Canımın Yarısı Ömrümün Tamamı KadeşLerin Bitanesi !

Kardeşiimii bndeen cook kmse seweemeeez Kii

Ara Sıra sona ermek bilmeyen dertler yağmur olur üstümüze yağar fakat rengarenk gökkuşağı da yağmurdan sonra çıkar…

» Acıların bir kum her birine kadar minik,mutlulkların nisan yağmuru kadar bol olsunHayatta bir defa ağlarsan oda mutluluk olsunDostum

» Düş kur, ne düş kurmak istersen… Gez, nereye gitmek istersen… Ol, ne almak istersen… Çünkü senin bir tane hayatın olacak ve yalnızca bir şansın var bütün bunları olabilmek için

» Koca bir çölde kum tanesi olmak yada okyanusta su damlası ama en güzeli milyonlarca insan aralarında senin arkadaşın edinmek

» Karanlık aydınlıktan, yalan fiilen kaçargüneş yanlız olsada etrafa ışık saçarüzülme doğruların kaderidir yanlızlık,kargalar sürüyle,kartallar yanlız uçar…

» Yaşam; yaşamayı, Mutluluk; gülümsemeyi, sevgi; Haketmeyi, vefa; hatırlamayı, dostluk;paylaşmayı haberdar olan için vardır

» Kalbin hangi arzuların özlemi ile çarpıyorsa yaşam rüzgarların seni ona kavuştursun *

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt