Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kardeşlik sözleri whatsaap

Kardeşlik sözleri whatsaap

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
en ne adamlar gordum elbisesi olmayan ! Ben ne elbiseler gordum icinde adam olmayan

Ruhumdan baska dostum olmadi ve derdimi dinleyen yalnızca gonlum vardi

Unutmayi bilip sevgiyi bilmeyenler unutur ama sevmeyi bilip de unutmayi bilmeyenler asla unutmaz cunku onlar sevgiye asiktirlarsevgiye hasretlerdir (koray bu soz sana ve sana benzeyenlere

Urkek basladigimiz seyler gun olup vazgecilmez olunca bir bakista sevgiyi yakaliyorsakkendimizi coskuluguclu tutkulu hissediyorsak desene arkadas biz dostuz

Dunyada dost denilen kelime yalanbenim en iyi dostum ickim sigaramonlarda terkederdi olmasa param

Gulmek senin icin bir tutku olsunolurda birgun aglarsan eger o da mutluluktan olsun

arkadaslik sevgisi vardir simdi eskilerde kaldi niçin eskilerde kaldi niçin hatirlanmadi arkadaslik sevgisi vardir bilen azdir dunyada artik haberdar olan yoktur bu yeni zamanlarda

arkadas kirmayan kirilmayan kirilsada yikilmayandir!

Seni ozluyorum her okula gidisimde cektigin kopya kagitlari hala siranin altinda seni bekliyor sen nerdesin dostum nerdesin

Merhaba arkadasim bir gun bahar elde etmek istersen ciceklerin her zaman acik olsun bir gun cicek almak istersen yuzun defalarca gunese donuk olsun ve bir gun birini severken kalbin defalarca onunla olsun

dostum ol aglarken yabanci omuz aramayayim dostum ol kalben tut sevgi sun gozlerinle ve ne olursan ol dostum ol ister yanim da ister uzakta ister gulusum de ister goz yasim da bir ses cigligim ol odama dol ama benim dostum ol

sen önceden boyle degildin gozlerin isil isil guler oynardinhayata bakmaz hayati yasardin kosardin cosardin savasirdin simdi ne oldu sana ? Hayata kusmus yorulmussun sismanlamis yaslanmissin bakislarin anemik

bir bagri yanik kardasim var aglarmi bilmem uzanipta gozlerine akan yaslari silemem yarin askere gidecek gitme kal diyemem aglama kardas aglama aglayipta yuregimi daglama

Evet arkadasim!gulmek varken surat etmek niyeguldurmek varken aglatmak niyeguzel sozler soylemek varkenkalpleri kirmak niye?yaşam cok kisa arkadasim ve bu dunyadaki hic bir sey kirilan kalplere degmez

Simdilik hoscakal arkadasimyine gelyanina senin gibi gulen gozluyuregi sevgi dolu insanlari alip yeniden gel olur mu?

Dal ruzgari affeder ama kirilmistir bir defa

Bizim omrumuzde hayallerimiz vardi irmaklarinda sandallarimizi yuzdurdugumuzbizim omrumuzde dostlarimiz vardi bir gun gormedigimiz de uzuldugumuz

Beni dusmanlarimin hancerleri degildostlarimin sirt ustu birakmasi içten yaralar

Uykudan uyaninca insani uyandigina pisman edengeri donmek isteyipte donemiyince caresizlikten delirteninsanin hayatta yalnızca bir kere gorebilecegi inanılmaz bir ruyasin

Sen onun askisinben onun dostu asklar gecicidirdostluk kalici

Paylasmaksa cikarsiz sevgiyihissetmekse ictenligiaramaksa dertlere cozumguvenebilmekse nedensiz sonsuza dek dostumsun(defne'ye)

affet beni her zaman guzeli analimanilarda tebessum yasatalimben kirdim ben uzdum yaraladimmutluluk golgen olsun arkadas'im

Arkadaş diye yurek saldim gurbet ele elleri bos gozu yasli dondu geriye doğru dedidostluk olmus yarenlik unutulmus dedimya su karsiki daglar onlar arkadaş degilmi dediheyhat susamissin seraptir onlar o lahza siliniverdi dost diye sirt verdigim o daglar

tum guzellikler ardinda o arkadaş kalmis tek basina uzaklarda cok uzaklarda hatiralar gibi eski zamanlarda o arkadaş kimbilir simdi nerede olur ya dunyada olur ya ecelde olur ya de tum guzelliklerde hatiralar gibi eskilerde

arkadas icimi sen disimi sen bilirsin Ancak sen olursun bana yoldas Haydi tut ellerimden beraber yuruyelim yarinlara gel arkadas!

Gercek arkadas saglik gibidir degeri oysa o yok olunca anlasilir

Dunyada 100 tane arkadasin vardir99 her birine kotudur1 tane arkadas sec kendine keza arkadas keza kardas olsun sana !!! *

858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt