Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kare Çarptırmamaca oyunu :)))

Kare Çarptırmamaca oyunu :)))
0
93

Similar threads

Kakaolu kare dilimleri MALZEMELER 170 gr margarin (oda sıcaklığında yumuşamış) 1,5 su bardağı toz şeker 3 adet yumurta 1 su bardağı un 50 gr kakao 1 paket kabartma tozu 2 paket vanilya 1,5 su bardağı dövülmüş ceviz Üzeri için gerekli olanlar: Çok fiyatı yüksek bulmazsanız, 1012...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Kare , Kare nedir , Kare nedemektir , Kare : Kenarları ve açıları eşit olan dörtgene denir Bir açısının ölçüsü 90° olan eşkenar dörtgendir Karşılıklı kenarları paraleldir Dört kenarının uzunlukları eşittir Açıları birbirine eşit ve 90 ar derecedir Alanı iki kenar uzunluğunun çarpınma eşittir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Son Yaz Balkanlar 1912 Dizisinden Birincil Kare Resim Paylaşıldı Son Yaz Balkanlar Birincil Fotoğraf Son Yaz Dizi Setinden Birincil Kare Sevgili melekler atvnin iddialı dizilerinden yeni sezonda Eylül ayında ekranlara gelmesi planlanan Son Yaz Balkanlar 1912 adlı dizinin setinden ilk resim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
arkdaşlar benim pcde videolar her zaman kare kare oluyo ve oda benim hoşuma gitmiyo acaba bu neden kaynaklanıyor monitör:syncmaster923nw ekran kartı:ati radeon hd 4350 1gb
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
arkdaşlar benim pcde videolar her zaman kare kare oluyo ve oda benim hoşuma gitmiyo acaba bu neden kaynaklanıyor monitör:syncmaster923nw ekran kartı:ati radeon hd 4350 1gb
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt