Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karemelli Pasta

Karemelli Pasta

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Karemelli Pasta Tarifi İçin Malzemeler

1 paket hazır kek Keki ıslatmak için;
1 bardak süt Ara krema için;
1 bardak süt 1 kaşık tereyağı 1 paket sıvı krema 1 paket hazır pasta kreması Üst karamel için;
1 bardak şeker 1 kaşık tereyağı 1 paket sıvı krema Süslemek için;
Ne istenirse ben sıvı çikolata ve nektari kullandım

Kaç Kişilik: 810
Hazırlama: 35dk
Pişirme: 15dk Karemelli Pasta Tarifi Yapılışı

Merhaba önce yanmaz tavamızı da 1 bardak şeker koyup orta ateşte eritelim ve şeker eriyince 1 kaşık tereyağı koyup karıştıralım ve biraz hızlı çalışalım Yağ eriyince sıvı krema döküp kısık ateşte karıştıralım ve kötü oldu sanmayın Yaparsanız ben korktum taş gibi oldu kremayı koyunca sizde de aynı olur AMA siz kısık ateşte sürekli karıştırıp eridiğini göreceksiniz ve koyu kıvam alcaak ozaman olmuş demektir KAREMEL hazır işte şimdide hazır pasta kekin yarısını servis tabağına koyup üzerine süt ile ıslatıp 1 kaşık tereyağı eritip 1 bardak süt ve 1 paket pasta kreması ile çarpıp sonra sıvı krema ilave edip iyce karıştırıp ıslattığımız kekin üstüne dökelim ve diğer keki de ıslatıp üzerine kapatıp sonra hazır yaptığımız KAREMELLİ üzerine döküp biraz ılıyınca sıvı çikolata sosu ile üzerine istediğimiz gibi gezdirip kürdanla şekil sonra istediğimiz gibi süsleyip dolapta 4 saat dinlendirip sonra yiyebiliriz afiyetle

858,496Konular
981,665Mesajlar
29,734Kullanıcılar
Üst Alt