iltasyazilim
FD Üye
Fokur fokur kaşarıyla masaya gelen karides bu sefer yufkanın içine girip mantı oldu üzerine biberli tereyağı ile biz parmaklarımızı yedik sıra sizde!
Malzemeler
2 adet yufka
250 gr karides
2 dal yeşil soğan
2 diş sarımsak
12 SB domates
2 adet kırmızı biber
Tereyağı
Kırmızı toz biber
Nane
Hazırlanışı
Karides, yeşil soğan, sarımsak, domates ve kırmızı biberi soteleyin Sonrasında Yufkaları minik kareler olarak kesin ve iki yufkayı çapraz şekilde üst üste koyun Ortasına karidesli harçtan koyup yufkaları bohça şeklinde kapatın ve 180 derecelik fırında 2025 dk pişirin Üzerine tereyağı, toz biber ve pul biber karışımı hazırlayı dökerek servis edin Nane ile süsleyin Afiyet olsun
Malzemeler
2 adet yufka
250 gr karides
2 dal yeşil soğan
2 diş sarımsak
12 SB domates
2 adet kırmızı biber
Tereyağı
Kırmızı toz biber
Nane
Hazırlanışı
Karides, yeşil soğan, sarımsak, domates ve kırmızı biberi soteleyin Sonrasında Yufkaları minik kareler olarak kesin ve iki yufkayı çapraz şekilde üst üste koyun Ortasına karidesli harçtan koyup yufkaları bohça şeklinde kapatın ve 180 derecelik fırında 2025 dk pişirin Üzerine tereyağı, toz biber ve pul biber karışımı hazırlayı dökerek servis edin Nane ile süsleyin Afiyet olsun