Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karımı Boşayıp Seninle Evleneceğim

Karımı Boşayıp Seninle Evleneceğim
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Karımı Boşayıp Seninle Evleneceğim karıma erkek arıyorum karımı satıyorum Ara Sıra filmlerde de görüyoruz Kötü kadınlar çıkıp derhal erkeği karısından boşanması için ikna ediyor Hiç anlamam nasıl ikna ediyorlar, fazla merak etmişimdir acaba ne diyorlarda karımdan derhal boşanıp seninle evleneceğizkelimesini bir çırpıda kapıyorlar Karımı boşayıp seninle evleneceğim Iııı bilmemki Nasıl bilmem kızım evlenmek istemiyormusun benimle sahiden evlenmeyi öyle düşünmedim seninle Çağrıda Bulunmak beni kandırdın haaaa bende güzelim karıyı senin için boşayacaktım Hayır kandındırmadım lakin evlenmeyide düşünmüyorum Defol git lannn gözüm görmesin seni karimi bosayip seninle evlenecegim ciddimisin valla bak o zaman bana tek taş al öyle Dur kızım daha boşanmadım be Anladım sen beni sevmiyorsun Değil değil ben vazgeçtim benim karının hiçbir masrafı yoktu karımı boşayıp seninle evleneceğim tayyar sertac abi daha artı içme ya, sapıtıyosun korkuyorum bak karıma boşayıp seninle evleneceğim necla ay harikasın selamii Karımı boşayıp seninler evlenicem Yürübe yiidim Hadi lan ordan kahpe +Karımı boşayıp evlenemeyecim x niçin emrah +Benim karım olmadı x karimi bosayip seninle evlenecegim ben daha evliliğe hazır değilim sami karimi bosayip seninle evlenecegim boşanmadan evlensek olmaz mı kazım karimi bosayip seninle evlenecegim bende kocamı boşayıp senle evlenecem ne güsell bişii karımı boşayıp seninle evlenecem bende karımı boşayıp seninle evlencem m k karımla evlenip seni boşucam yanlış replik avanak yokya  

858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt