Karın mı Var Derdin Var İşte erkeklerin kendi arasında söyledikleri fakat bizim yüzümüze karşısında hiçbir süre söylemedikleri şey karın mı var derdin varKoca evine elleri bir suru kaset dolu olarak girer ve karısı: Kaynak : yorumlanet karınmı var derdinmi var Niye bir suru kasete para verdin bizim evde teyp yok ancak? Sen sütyen aldığında ben soruyor muyum? Koca eve zil zurna ayyaş girer ve karısına bakarak Ne kadar çirkin olduğunu biliyor musun? Sen'de kirli ve sarhoşsun diye yanıt verir karisi İyi de benimki sabah'a geçecek ! Kadın Kocasına Uzun zamandan beri bana sıcak bir sözcük söylemedin Cehennem'de bağlı! Eve zamanından erken donen koca karisini yatakta en iyi arkadaşlarından biri ile yakalar Adam hiç bozuntuya vermeden ve soğukkanlılıkla silahını çeker ve arkadaşını vurur Bayan yatakta şöyle bir doğrulur: Bak bu şekilde davranmaya devam edersen hiç arkadaşın kalmayacak Yeni evli çift balayından dönerler ve bayan kocasına: 3 tane nur topu gibi evladımız olacak der İyi de nerden biliyorsun Kendileri annemin evinde bekliyorlar Soru: Başarılı erkek kimdir? Cevap: Karisinin harcayabildiğinden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Basarili Kadın kimdir? Yanıt: Böyle bir erkek bulabilendir İki erkek bir lokantada oturmuş pencereden bakıyorlar, biri : Karşıdan karşıya gecen şu iki kadını görüyor musun; biri karim diğeri ise metresimdir Benden uzun yaşayacaksın, simdi ben de aynısını söyleyecektim Bayan aynada çıplak vücudunu seyrediyor Eşine: ''görüntümü iğrenç buluyorum, sarkmış, astarlı Bir iltifata ihtiyacım varEşi: ''gözlerin iyi görüyor'' ''Yarın 30 evlilik yıldönümümüz,bunu kutlamak için domuzu kesebiliriz' 'Niçin?diye sorar eşi ''Onun suçu yok ki'' ''Sadakatın tanımı????'' ''Fırsat yokluğu'' Adam yanına oturan kadına fısıldar: ''Şampanya sizi güzelleştiriyor'' ''Bir kadeh dahi içmedim'' ''Ama ben onuncu kadehimdeyim