Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

karin seni aldatiyor diyaloglari

karin seni aldatiyor diyaloglari
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
karin seni aldatiyor diyaloglari karin seni aldatıyor o kendini aldatıyor beni kimse aldatamaz+karin seni aldatıyor iyi de ben evli değilim ama?! +pardon hatalı oldu, fakat bak malum oldu çağrıda bulunmak evlenirsen dikkat et! oldu +karin seni aldatiyor,bi arkadaş kiminle? enimle hani dosttun lan essogluesek +karin seni aldatiyor! adresi alayim +karın sei aldatıyor nası yani? +o tereyağı diye masaya koyduğu doğrusu margarin deme yahu +karın seni aldatıyor, bir dost umrumda yok ne hali varsa görsün +mehmet senin dek aldırışsız, manyak bir adam daha tanımadım! hayvansın nerimancım aldatacaksan aldat, bana niye anlatıyorsun ama dakka başı anonim insan numarası yaparak +allah belanı versin, bana ne vakit değerinde vereceksin ühühühüh ha ne? neyse +karin seni aldatiyor sensin lan benim karim +aldattim iste ne komigim dimi memduh ay cok guldum kendime +karın seni aldatıyor vardir bir bildiği +karin seni aldatiyor, bir arkadaş iyi de karım yanımda, hatta şu lahza ben kendisi ile yakinen ilgilenmekteyim, bilmem anlatabildim mi +iyi güzel de, senin yerinde brad pitt'i düş ediyor +karın seni aldatıyor boşver, hepimiz zaten hayatın ilginç girdabında kanat çırpışlarının daima süreceğini sanan kelebekler gibi kendimizi aldatmıyormuyuz zaten? +alov! karın seni aldatıyor hatalı numara güzelim, ben evli değilim +hass! ulan o zaman bu karı beni aldatıyor nasıl yani? ana seninle evli olduğunu söyledi palavracı kahpe iki senedir kocamla boşanacam para lüzumlu diye iliğimi kuruttu opu nerde lan o , vuracam şerefsizim +karın seni aldatıyor peki bu durumda sana giren meydana çıkan ne ? +karın seni aldatıyor karı benim,boynuz benim,sen niye geriliyon ki uslanmaznet  

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt