Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

karışan kelimeler

karışan kelimeler
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
karışan kelimeler aktör Sinema ve tiyatroda erkek sanatçı aktris Sinema ve tiyatroda bayan sanatçı bilakis aksine özellikle bilhassa cefakâr ızdırap eden cefakeş ızdırap görebilen çözmek halletmek araştırmak incelemek delalet yol bakış dalalet içten yoldan şaşkınlık dansör erkek dansçı dansöz bayan dansçı eşgal işler eşkâl şekiller (Hırsızın eşkâli) etkili faal, aktif etken etken etkili etkin pasif pasif folklor halkbilimi halk müziği oyunları ırk dansı haseb(hasebiyle) niçin (sebebiyle) hesap matematik, alış veriş ilişkisi irtica gericilik iltica sığınma istifa Kişinin bir görevden can atarak ayrılması istiğfa bir alacağın ödenmesi kabil olabilir, olası kabîl soy, sınıf; cins, gibi (kabili dayanıklılık değil dayanma edilemez) (Bu kabil işler Bu gibi işler) katl öldürme işi (katil zanlısı) katil öldüren birey mahsur kuşatılmış mahzur hasar, sakınca masör masaj yapan erkek masöz masaj yapan bayan matine sinema, tiyatro, konser vb sanatsal etkinliklerin gündüz gösterisi suare sinema, tiyatro, konser vb sanatsal etkinliklerin gece gösterisi işaret (haber) haberleşme muharebe (harb) savaş muhasebe hesaplaşma musahabe söyleşi mürteci gerici mülteci sığınmacı mütehassis duygulanma mütehassıs uzman iddiasız eşit mütevazı alçakgönüllü nüfus insanlar nüfuz sözü geçme, saygınlık, haysiyet olanak olasılık ihtimal imkân öğretim bilgi verme işi (20002001 öğretim yılı) öğrenim data alma işi(öğrenim hayatı) râkip binici rakîp birbirinden menfaat yarışında kişilerden herkes natürel doğal bağlı tabi, bağımlı tahrifat bozma, değiştirme tahrip harab etme, yıkma taktir saflaştırma takdir değerlendirme takdim etmek takdim etmek sunmak iki kişiyi birbirine tanıtmak teamül alışılmış uygulama temayül cereyan tefriş etmek döşemek lütfetmek şereflendirmek tehdit tehdit etme verme tahdit sınırlama tellal Meydanda bir şeyi bir şeyi duyuran kişi tellak Erkekler hamamında müşterileri yıkayan erkek tellak Erkekler hamamında müşterileri yıkayan erkek natır Kadınlar hamamında müşterileri yıkayan kadın zede den zarar görmüş kişi (kazazede kaza geçirmiş kişi) zade nın oğlu (paşazade paşa oğlu)b alıntıdır  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt