iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar kuzenim yakın arkadaşı olan bi akrabamla çıktım 10 gün falan sürdü İlişki başladıktan sonradan birbirimize herşeyi söyledik bana daha önce hiç sevgilim yok dedi İlişki o kadar pozitif hızlı ilerlemiyodu zaten ara sıra soğuk davranıyordu en son kuzenimle konuştuğumda bana daha önce 6 kişiyle falan çıktığını söyledi aklındada hala birisi var dedi bende zaten kutup mesaj attım dedim sen galiba bu ilişkiyi istemiyosun oda zaten fazla uzatmadı dost falan kalalım dedi bende yeterince arkadaşım var dedim sonra bu söylediği yalanları ona söyledim kesintisiz inkar etti en son bende kendimi tutamadım ağır konuştum sevdiği kızdan ayrılınca ona söven yada küfreden bi karakter değilim lakin aralıksız inkar edip yalan söyleyince bende kaşar dedim ona Kuzenimle yüzleştirecektim fakat kuzenim o benim en yakın arkadaşım benden duyduğunu falan sakın söyleme dedi Sizce ağır konuşarak hatalı mı yaptım bilmiyom zaten kendiside hala red ediyo Benle çıkarken aklında kimse yokmuş benimle çıkması bi hevesmiş zamanla şayet severim sanmış mış şuan zaten kendimi aldatılmış gibi hissediyom ona karşısında hala bi sevgi var içimde ama böyle bişi olduğu için baya bi nefrette var içimde ne yapmam lazım ?