Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karışık Bilgiler

Karışık Bilgiler

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kağıt şamata gerçeği
Türk insanın kağıt kırpıntı yerine kullandığı SELPAK sözcüğü, gerçekte Seka'nın ürettiği krepon kağıdından üretilmiş sert tuvalet kâğıdına karşı taraf olarak 1970 yılında Eczacıbaşı göre üretilen tuvalet kağıdının adıdır Bu isim ise selülozun 'Sel'i ile temizliği simgeleyen 'Pak' kelimelerden türetilmiştir

Birincil ve ortaöğretimdeki öğretmenlerimizin çoğunluğu erkek

Türkiye'de 757'si özel, 34 bin 656 ilköğretim okulu var Bu kurumlarda toplam 445 bin 452 hoca atama yapıyor Ortaöğretim kurumlarında ödev yapan öğretmenlerin sayısı ise 381 bin 760 Anaokulu düzeyinde azınlıkta kalan erkek öğretmenler, ilköğretimde %51, ortaöğretimde ise %58'lik oranla bayan meslektaşlarını geride bırakıyor

Başarı ufak olsun, benim olsun

Türk insanı ekip başarısına uygun değildir Başarının kime ait olduğu konusunda anlaşamaz Müzikte asgari grubun olduğu ülke Türkiye'dir Sporda son yıllarda en başarılı olduğumuz dal ise halter'dir bununla beraber günümüzün büyüyen meslek dünyasında ekip çalışması vazgeçilemez bir öğe haline gelmiştir *