Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karışık Bir Şart

Karışık Bir Şart
0
102

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlarBen lise 2 öğrencisiyimMeslek lisesinde okuyorumO yüzden anlıyacağınız tiplerden dolu(keko,apaçi,serseri) lakin ben bunlarla dost olup gün içinde kendi kendime eğleniyorum bunlarla Yaptığı hareketler tavırlar felan bana fazla gülünç geliyor bunlarınNeyse konuya geliyim ben geçen seneden beri bi kızı seviyorum ama 1 yaş büyük ben ona bakarım, o bana bakar , ara sıra benzer anda birbirimize bakarız böylece çok kesiştiki gözlerimiz artık görmek istemiyorum kıza yürümek başlamak istiyorum ama yaş sorunu bıkkınlık çıkarıcak diye korkuyorumKızdan bahsediyim birazda doğru edinmek gerekirse bana fazla kazanç yani fazla hoş lakin benden daha iyisinide bulamaz yani okulda öyle bir şey de var Birde bu keko tipler o kız sana bakmaz felan tavırlarında fakat benim özgüvenim tam şükürler olsun lakin tek korkum yaş sorunu sizce ne yapmalıyım ?

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt