Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

karısık damar sözler

karısık damar sözler
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
karısık damar sözler damardan kısa sözler damar sözler damar hasret sözleri damara bağlayan mekanı Varmı daha ağır yük, hasreti çekmek kadar yaşama sebebimsin, ekmek kadar su kadar Ayrılığın, hasretin her şeyin bir hazzı var seni hatırasına yapmak da hoş seni arzulamak kadar » Seni ne değin sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o süre anlarsın sana olan sevgimi » Kalbimdeki aşka, dudaklarımdaki gülüşe, akan gözyaşlarıma, sadece sen layiksin Çünkü benim için çok özelsin aşkım » Hasret kapımda nöbetler tutuyor Sevgilim uzak bir $ehirde gözlerim onu arıyor Bir ku$ olup gitsem a$sam $u enginleri varsam senin yanında öpsem doyasıya koklasam » Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan suyosunu kokusundan bariz sana özlemim, bu sabahtan sırf senin için aralandı gözlerim, günaydın benim Her$eyim » Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Nikah Gelir Bana!!! Sensizlikten Fazla Korkuyorum! İnan Kendimi Bilmiyorum! Önce ALLAH Sonra Sen Benim İçin! O Bilir Seni Nasıl Sevdim!!!! » DudakLarın'Da A$kıN YankıSı var SevDan'a Kapı*** BiR KaLBiM var Beni Sana BağLayaN BüyüK üMiTLeRim var YıkMa DunyaMı SaNa VeRecek SON Bir CaNıM Var!!!  

858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt