iltasyazilim
FD Üye
Karışık Pizza Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için;
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı yağ
*1,5 su bardağı ılık su
*Maya
*Tuz
*Alabildiğince un
Üst malzeme için;
*1,5 su bardağı rende kaşar
*Sucuk
*Yeşil ve siyah dilim zeytin
*Konserve mantar
*2 kutu mısır
Sosu için;
*Salça, kekik, nane, yağ
Karışık Pizza Tarifi Yapılışı Öncelikle malzemeye göre hamuru hazırlayıp dinlenmeye bırakıyoruz Daha sonra malzemeleri hazırlıyoruz Sosumuzu hazırlıyoruz, fırını 180 derece getirip hamuru iyice tepsiye yayıyoruz Ben hamuru iki parça yapıp iki tepsi yaptım sizlerde öyle yapın tavsiyem Sonrasında sosunu sürdüm Malzemeyi dizip ısınmış fırına verdim Pizzam piştikten sonra kaşarı da üstüne yaydım ve tekrar koyup kaşar eridikten sonra aldım, dilimleyip servis tabağına aldım Sizlere de şimdiden afiyet olsun, harika oldu
*1 su bardağı süt
*1 su bardağı yağ
*1,5 su bardağı ılık su
*Maya
*Tuz
*Alabildiğince un
Üst malzeme için;
*1,5 su bardağı rende kaşar
*Sucuk
*Yeşil ve siyah dilim zeytin
*Konserve mantar
*2 kutu mısır
Sosu için;
*Salça, kekik, nane, yağ
Karışık Pizza Tarifi Yapılışı Öncelikle malzemeye göre hamuru hazırlayıp dinlenmeye bırakıyoruz Daha sonra malzemeleri hazırlıyoruz Sosumuzu hazırlıyoruz, fırını 180 derece getirip hamuru iyice tepsiye yayıyoruz Ben hamuru iki parça yapıp iki tepsi yaptım sizlerde öyle yapın tavsiyem Sonrasında sosunu sürdüm Malzemeyi dizip ısınmış fırına verdim Pizzam piştikten sonra kaşarı da üstüne yaydım ve tekrar koyup kaşar eridikten sonra aldım, dilimleyip servis tabağına aldım Sizlere de şimdiden afiyet olsun, harika oldu
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.