Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karışık Sözler Facebook

Karışık Sözler Facebook
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Girift Sözler Facebook Girift Facebook Sözleri Aşk Sevgi Komik Facebook Sözler Karışık En Hoş Facebook Mesajları Facebook kullanıcıları için facebook karmakarışık sözler arkadaşlarım Girift karmakarışık rahmetli Sadri Alışık yani Karışık kuruşuk face sözleri isteyen meleklerimiz için toparlama yaptık ve hepsini bir yerde topladık Başka sizinde bildikleriniz varsa lütfen bizimle paylaşınız 1549102687 1549102687 karisiksozlerfacebook5c556e6b1ab5akarisiksozlerfacebook5c556e6b1ab5a karisiksozlerfacebook5c556e6b1ab5a Girift Sözler Facebook Kendisine 40 can verilse 40'ınıda aynı kız uğruna feda edebilecek tek erkek vardır Süper Mario Neden seni sevdim ki beni sevmediğini kasten bana acı çektireceğini kasten neden sana sevdiğim çağırmak istedimki benzeri senin bana demiyeceğini kasıtlı olarakAma varya bitanem sevmeyeceğini bilsemde acı çektireceğini bilsemde bana asla sevdiğim demiyeceğini bilsemde ÖLÜMÜNE SEVDİĞİMSİN(ZyNp) Adını duyduğum vakit degil Yanında bir ad duyunca kalbim A C I Y O R ' ÇéK KanKa ! Nede oLsa Artık qitmiyor Siqaramın Dumanı ciğeRime yakmıyor Fakat ~ onDan Başkası KaLbmi acıtmıyor ancak yüreğimi ! ♥(ZyNp) Beynim kalbime isyanda ;Onu ihanetle suçlamakta ;Bir sadakatsiz sevdi diye ;Onu bedenimden atmakta Aldın benden herşeyimi ;İstemiyorum,kalbimide verme geri ;Son bir isteğim var senden ;N'olur geri ver benliğimi Hani Filmin én Güzel Yerinde éléktriklér qidér ya………Sénde O Kadar Gitmiştin…Ne Vakit Geleceğin Bilinmeden! ßuqünε Dek Gözyaşlarımı Hakεdεcεk ßi İnsan GörmεdimYa ßnm Gözyaşlarm Dεğεrsiz Yada Uğruna Gözyaşı Döktüğm Halk Şεref Bir insanı kaybetmek istiyorsanız fazla sevin, kendiliğinden gider zaten Minik İskender Gönül gözü âmâ olmuş akıl nerde kime ne !!! Gönlüm Güle vurulmuş dikeninden banane Fiilen hatalı bayan yokturSadece zıt istikametten gelen erkek vardırCünkü aşk erkeğe uygu , bayan zaten aşktır 1549102687 1549102687 karisiksozlerfacebook5c556e6b1f231karisiksozlerfacebook5c556e6b1f231 karisiksozlerfacebook5c556e6b1f231 Ali Taran Türkiye'nin en ideal 19erkeği seçilmiş, çağırmak ama türk kızlarının kafası baya iyi hayata bak bee 50 krs verip su aliyosun 75krs verip işiyosunkarisiksozlerfacebook5c556e6b24c51alt ) Haykıracaksın lakin ayaklanma etmeyeceksin Ağlayacaksın ama emin etmeyeceksin Onsuz kalacaksın belki; ama katiyen vazgeçmeyeceksinBeni 7 aylıkken kilisenin önüne bırakmışlar Sürüne sürüne caminin önüne gitmişim İşte iman gücü bu İnanç bu )) Şeytana uymuyorum lakin hafıza tarzı hoşuma gidiyorkarisiksozlerfacebook5c556e6b24c51alt Seveceksen eğer, onu herşeyinle sevme Çünkü bittiğinde;Onu unutamamana yok, unutamayacak değin fazla sevdiğine yanarsın NE SESİ BE ! Saatlerce susmanı özlüyorum ara sıra Hayattaki en hoş şeyin 'çocuk olmak' olduğunu kasıtlı olarak; niçin sorarlar oysa Büyüyünce ne olacaksındiye ? Anne! ''Aşk''tan sonrada hayat varmı, yahut sadece böylece sevip değil mu oluyoruz ? Bizimkisi bir αşk hikαyesi değildi Aşk'tı bizimkisi, gerisi hikαyeydi Yalnızların en büyük sorunu: tek başına bağımsızlık ne işe yarayacak ? Özür dilerim,sanırım gözlerindeki cenneti hak edecek değin günahsız değildim 'Seni Seviyorum' derken en güzel 'Fabl' örneğiydin Birde gelmiş utanmadan dost kalalım diyor ! Ne'densiz birisin SEN SEVGİLİ Keşke uğruna yalnızlığımızı terkettiğimiz her sevgili , bize onun dek sadık olsa Sen gittiysen eğer , kim bu bendeki ? İçimin titreyişi soğuktan değil,yokluğundan Ne acayip değil mi? Gideceksin Ben adını değiştireceğim, başkası soyadını Zaman unutturmaz , sadece uyuşturur Seveceksen eğer, onu herşeyinle sevme Çünkü bittiğinde;Onu unutamamana yok, unutamayacak dek çok sevdiğine yanarsın  

858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt