Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karışık Tavuklu Karnıyarık

Karışık Tavuklu Karnıyarık

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Karışık Tavuklu Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler

*7 adet kemer patlıcan
*5 adet kabak

Harcı için:


*500 gram tavuk kıyması
*1 kase kuyruk kıyması
*2 adet kuru soğan
*1 det kırmızı biber
*1 adet yeşil biber
*5 diş sarımsak
*Yarım kavanoz domates konservesi
*2 kaşık domates salçası veya biber salçası
*1 çay bardağı sıcak su
*Tuz
*Karabiber
*Pulbiber
*Sıvı yağ (Kavurmak için)

Sosuna:


*2 yemek kaşığı salça
*1 su bardağı su

Üzeri için:


*Kızartılmış biberler

Karışık Tavuklu Karnıyarık Tarifi Yapılışı Patlıcanları yıkayıp kurulayıp alacalı kabuğunu soyup kızartalım Kabağı uç kısımları kesip ortadan uzunlamasına ikiye bölelim Çay kaşığı ile oyuklar açıp kızartalım Tepsiye dizelim Patlıcanları yaralım İç harcımız için kıymaları suyunu çekene kadar kavuralım Tuzunu ve sıvı yağını ekleyip kavuralım Doğranan soğan biber ve sarımsaklar ekleyip kavrulur Salçası ve domatesi eklenir sıcak suyu da eklendikten sonra 10 dk kısık ateşte kaynatılır Baharatlar da eklenip altı kapatılır Doğranan maydanozun yarısı karışıma ilave edilir Patlıcan ve kabaklar harcla doldurulup Salçalı su yapılır Üzerlerine gezdirilip Tuzu da serpilip maydanozu da serpilir Fırına verilir ?????
 
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt