Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karışık Turşu

Karışık Turşu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Karışık Turşu Tarifi İçin Malzemeler

*Kornişon salatalık
*Lahana
*1 adet havuç
*Yarım karnabahar
*Turşuluk yeşil domates
*1, 2 adet acı Arnavut biberi
*2 çay bardağı sirke
*Sarımsak
*2 yemek kaşığı dolu turşuluk iri tuz
*Bir tutam maydanoz
*10 adet nohut
*İçme suyu

Karışık Turşu Tarifi Yapılışı 5 kg kapta yaptım Malzemeler isteğe bağlı konabilir Lahanaları bir gece önceden tuzlu suya koydum daha yumuşak oluyor ertesi gün suyunu süzüp kaba malzemeleri karışık yerleştirdim Ve dilimleyerek koydum Bu*arada kornişon salatalıklara bıçak yardımıyla bir çizik atıyoruz, tuzlu ve sirkeli suyu içine daha kolay çekebiliyor Arnavut biberinizin acılığına bağlı *ben çok acı koymadım acı isteyen biberi fazla atabilir Malzemeleri kaba dizdikten sonra kabin en üstüne nohutları atıyoruz Daha önce içme suyunda erittiğimiz 2 yemek kaşığı tuz ve 2 çay bardağı sirkeyi turşu kabına boşaltıyoruz en üstüne bir tutam maydanozu koyup kapağını sıkıca kapatıyoruz Afiyet olsun

Similar threads

Karışık Turşu Tarifi İçin Malzemeler *2 kg kornişon salatalık *2 kg kelek (Kavunun olmamış hali) *2 kg acur *1 kg yeşil domates(Turşuluk) *500 gram havuç *300 gram yeşil fasulye *500 gram acı süs biberi ya da cin biberi (Acı sevenler için) *3 baş sarımsak *1 çay bardağı nohut *2 litre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Karışık Turşu Tarifi İçin Malzemeler *Yarım kilo taze fasulye *Yarim kilo kelek *Yarim kilo acur *Yarim kilo yeşil domates *3 kilo salatalık *Bir avuç acı biber *Yarim kilo sarımsak *2 kilo sirke *Yarım kilo turşuluk tuz Karışık Turşu Tarifi Yapılışı Bütün malzemeleri yıkıyoruz 5...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Karışık Turşu Tarifi İçin Malzemeler 10 kgluk turşu için; *1 kg turşuluk yeşil domates *1 kg sivri biber *1 kg havuç *1 adet orta boy lahana *2 baş sarımsak *3 küçük kase turşu(kaya) tuzu *1 lt üzüm sirkesi *12 demet maydanoz *12 demet dereotu *2 yemek kaşığı toz şeker Karışık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Karışık Turşu Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo kornişon *1 kilo acur *1 kilo havuç *1 kilo ince turşuluk biber *1 bas lahana (istediğiniz sebzeyi ekleyebilirsiniz) *4 baş sarımsak *Üzüm sirkesi *Tuz *Şeker *1520 adet kuru nohut *Limon tuzu Karışık Turşu Tarifi Yapılışı Turşumuza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Karışık Turşu Tarifi İçin Malzemeler *5 litre kavanoz *1 kg kornişon turşu *12 kg lahana *12 havuç *12 yeşil biber *12 kelek *12 acur *1 su bardağı kaya tuzu *1 su bardağı toz şeker *1015 diş sarımsak *1015 kereviz yaprakları Karışık Turşu Tarifi Yapılışı Turşuluk malzemelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt