Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karısıyla 2 Günde Bir Yeniden Tanışıyor !

Karısıyla 2 Günde Bir Yeniden Tanışıyor !
0
58

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
İşi nedeniyle travma geçirip hafızasını yitiren bir İngiliz yalnızca son 48 saatlik bir hafızaya sahip

İngiltere'de yaşayan 32 yaşındaki eski polis Andy Wray tahsis esnasında şahit olduğu intihar vakaları ve kazalar sebebiyle sinir krizi geçirerek iki yıl önce hastaneye kaldırıldı Travma geçiren polis gerginlik ve kalp rahatsızlığı sebebiyle hafızasını iyice kaybetti Wray akrabalarını, 13 yıl benzer yastığa baş koyduğu eşi Jo ve üç yaşındaki kızı Chole'yi bile unuttu

AZ ÖNCE TANIŞTIĞIM BIREY BENİM KARIMMIŞ
İki sene her tarafında gördüğü çare sonucunda hafızası yerine geldi fakat bir sorun vardı, yalnızca son 48 saatte yaşadıklarını hatırlıyor sonra herşeyi unutuyordu Şimdi kaybolma ihtimaline karşı cebinde ismi ve adresi yazan bir kağıtla dolaşan Wray süpermarkette çalışıyor Jurnal yazması özendirme edilen talihsiz adam Bugün Chloe isimli bir kızla tanıştım Benim kızım olduğunu söylediler az önce ismi Jo olan bir kadınla tanıştım Benim karımmışgibi notlar alıyor

Kocasının durumuna fazla üzüldüğünü belirten Jo ise, Eşime kendimi baştan sevdirmeye çalışıyorumdedi
*

858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt