Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kariyerinin Başında Mobbinge Maruz Kalan Kerem Aktürkoğlu'nun Abdullah Avcı İtirafı Çok Konuşulacak

Kariyerinin Başında Mobbinge Maruz Kalan Kerem Aktürkoğlu'nun Abdullah Avcı İtirafı Çok Konuşulacak
0
102

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-1b48a90c796af89f40a244bca7375f441dc16aee.jpg

Türk futbolunun son vakitlerde çıkarttığı en büyük yeteneklerden biri olan Kerem Aktürkoğlu, Vole'ye verdiği röportajla epeyce çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başakşehir vakitlerinde yaşadıklarından ötürü Abdullah Avcı'ya kırgın olan Kerem, yaşadıklarını büyük bir içtenlikle anlattı. 

Kerem Aktürkoğlu'nun verdiği röportaja birlikte bakalım.

'Bu iş tamam, çok uygun yerlere geleceğiz' demiştim. Lakin o denli olmadı olağan...'

Kariyerimin başında 4 yılımın çalındığını düşünüyorum. 16 yaşında Başakşehir'e imza atarken çok büyük hayallerle mesleğime başlamıştım. Aileme söylenen kelamları duyunca 'Bu iş tamam, çok âlâ yerlere geleceğiz' demiştim. Ancak o denli olmadı natürel...

'Kalacak bir yer bulursan lakin o denli seni alabiliriz.'

16 yaşında imza attıktan sonra Başakşehir U17'de oynuyordum. 'Seni çok beğendik lakin bizim tesisimiz yok. Kalacak bir yer bulursan fakat o denli seni alabiliriz' dediler. Sağ olsun babam, yatılı bir kurs buldu. Orada yaşıyordum. Abdullah Avcı periyodunda profesyonel imzayı da attım. A kadroya çıktım, beklediğim üzere olmadı. Çok büyük bir hiyerarşi, rütbecilik vardı. Sen küçüksün, haddini bileceksin formunda yani. İmal gereği haksızlık karşısında susamam.

'Antrenmanlarda ayağıma top değmesin diye dua ediyordum.'

O vakit benim üzere karşı çıkanları görmedikleri için gruptakiler bana karşı tutum aldı. İdmana çıkarken ayağıma top değmesin diye dua ediyordum. Şu an Emirhan'a, Arda Güler'e hocaları tarafından nasıl davranılıyorsa, onu beklerdim. Örneğin Phil Foden, kaç yaşında çıkıp oynadı? Düşünsenize A ekipte bir futbolcu, Foden'a top kaybetti diye küfredecek, tehdit edecek. Nasıl reaksiyon olur? Apayrı. Hiyerarşi, Türk futbolundaki en büyük sıkıntıdır.

'Baba, artık olmayacak. Futbolu bırakacağım ben.'

Beni zorla kiralamak istediler. 'Erokspor'a 3 yıl kiralık gideceksin, mukaveleni de minimum fiyattan 5 yıl uzatacağız' dediler. Kabul etmedim. Takım dışı bırakıldım, 1 dönem tek başıma çalıştım. Mukavelem bitti, 19 yaşındayım. Babama, 'Baba, artık olmayacak. Futbolu bırakacağım ben' dedim. Özgüvenim dipteydi. Babam yalvardı, ikna etti beni. 3. Lig, benim mesleğimin sonu olacaktı fakat çok şükür Erzincan periyodu çok düzgün geçti

'Abdullah Avcı'ya hiçbir formda kızgın değilim fakat kırgınım ve hayal kırıklığı içerisindeyim.'

Başakşehir'de bu yaşadıklarım, hiçbir vakit aklımdan çıkmıyor. O insanları utandırmak, benim tek hedefimdi. İnşallah 'Senden bir şey olmaz, Muhteşem Lig'i hak etmiyorsun' diyen o insanları utandırmışımdır. Abdullah Avcı'ya hiçbir halde kızgın değilim lakin kırgınım ve hayal kırıklığı içerisindeyim. Artık önüme bakıyorum. Her şeyi geride bıraktım.

Röportajın tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt