Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karizma Sozler

Karizma Sozler
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kısa Karizma Sozler

Guzel Karizma Sozler

Sevmek ellerini tuttugumda dertlerimi unutmaksa dizlerine yattığımda mutluluk duymaksaseninle olumu goze almaksa o zaman seni seviyorum HAYATIM

Sokakta giderken kendi kendime gulumsediğimin farkına vardığım zaman beni deli zannedeceklerini duşunup Gulumsuyordum

Geceleri erken yatıyorum diye deli diyorlar; budalalar ruyamda seni gorduğumu bilmiyorlar

Kız dedigin istanbul gibi olmalı;fethi zorfatihi TEK!!!

Seni unutmak kolay olsaydıgulen yuzumun ardında sakladığım kalbimhala o bakışlara vurgun olmazdı

mutluluk ele gecirilecek bisey degil Ya elde edilmeden once dusulen bir amac ya da elden kacirildiktan sonra anlatilan bir hikayedir

Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba cok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacakve yaşadıklarım geride kalacak Geriye acı ve guzel hatıralar kalsa bileonları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak

Bırak fani Dunya işlerini, Takıl bana Bul Kendini

Ağlama Kimseye Ağlayacaksanda Bağlanma Boyle delice!

Tek tabanca yaşarım hayatı, takmam Derdi Kederi, Hep Severim Guzelleri Sallamam Bu dunyada Kimseyi

Gecenin 5'inde başlar hayatımız Siz Ruyalar icinde Prens Olursunuz Biz gercek hayatta

Dişlerinden tebih boncugu Saclarından Puskul yaparım Ayık Ol

Hadi Bak Dalgana Laga luga yapma ruzgar yapma

Aşık olup Dert Cekeceğime, Kendim olup Sefamı Surerim

Benim Dinlemeyeni, Ben Seyretmem

Sınırımı Zorlama, Carparsın Duvara

Her Şakanın icinde Bir Gercek, Her Gerceğin icinde Bir Şaka Vardır, Senin Gibi

Zamanımı Boşa Harcamam, Harcadığım Zamanı Boşuna Bırakmam

Zar Atmayı bilmiyorsan bu hayatta kurmar oynamaya Kalkma

Bir bakış bile yeterken herşeyi anlatmaya kalbindeki duygular kalbinde kaldı aynı zamanda da beni kaybettin
Yol ararken yolumu kaybetdim yıldızıma bakarken yıldızımı kaybetdim cimende yuruken izimi kaybetdim senden ayrılırken sevgilim aklımı kaybetdim

Hani uzaktaki yıldız parlak gelir ya insana uzakta olduğun icin tutuldum sana hani en guzel aşkalar imkansız gelir ya insana imkanız olduğun icin aşığım sana

Sen bende yıtıp gıden yorgun umutsuz gecmısımı gordun oysa ben sende butun asklarımı temıze cektım

Bir gun bana soracaksin beni mi seviyorsun Tanrıyı mı ? ben Tanrıyı diyeceğim ve sen sessizce uzaklaşacaksın icimdeki Tanrının sen olduğunu bilmeden

Kalbim seni unutacak kadar adi ise ellerim de onu parcalayacak kadar asildir!

Seni oyle bir yere yerleştirdim ki gerceğin bile gelse hayalini dolduramaz
Bir gun dunyanın tum guzelliklerinden vazgecipte olume gitmek istersen yanıma gel de sana sensiz yasamanın olum olduğunu gostereyim

858,497Konular
982,566Mesajlar
30,312Kullanıcılar
aarassqeSon üye
Üst Alt