Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

karizmana karizma katacak karizma nickler:)

karizmana karizma katacak karizma nickler:)
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
karizmana karizma katacak karizma nickler karizma nickler güvenmiyorum nickleri değmezmiş sana nickleri değmezmiş ne ben sezarım ne sen brütüs 1) Kiz DiYé oNém VéRénin GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Arkadaş SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini …… 2)Sana Bu SatırLarı Gurbetten Yazıyorum ! Her Kelimemden Sonradan İsminLe Başlıyorum Anlaki Herşeyimsin Unutmak İstemiyorum Kim Kimi Unutursa LeyLadan Mecnundan Beter Olsun 3)Géçici HéVés DéğiL Yargı éDéNé NéFés oLurum… 4)Sen Gelmezsin Bir Türlü Dertlerim Türlü Türlü Nice Dertleri Çektim Bu Diğer Türlü 5)BoşVér! Hemen Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni 6)HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurumßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELindeßen YazarIm ßen SiLerim!’ 7)ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorum cool Ayrım imi Ayrım éTTin Ya ArTik FarkéTMéSéNDé Fark éTMéZ 9)uMutLar TuKéNDi GéNé iÇiYoRum aNNé 10) DéTayLAr AynaDir Fark’i YansiTir KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim 11)GeceLeri geLme TIRAŞ BIÇAĞI tutarIm Uzama koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm 12)Hele bir ışıklar sönsün Sular durulsun Bıçak atacağım Dağın dikine Kısa devre yapsın kalbimEllerim inatla dökülsün cıgaraya Sen beni ozaman GörHele küssün meydan lar Kaldırımlara yağmur dökülsün Dağılsın Dişlerimde gülüşler Kaybettiklerim bi dönsün Sen beni ozaman gör … 13)BéDéNim KaRanLikLara RuHum Sana Ait 14)YAŞAMSAL uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir 15)kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr ! 16)Seni ben kendime ALIN YAZISI saymi$tim, Ugruna her$eyi góze almi$tim Yúregin ta$tanmi$ ¢øk ge¢ anladim Bir damla góz ya$i DEGMEZMIS SANA ! 17)CocukLArin Bir MaSaLa KanDiği Gibi BéNDé SéNin GozLéRiNé Kanmsim GuNésin YéR Yuzunu Yaktiği Gibi Gulum SéNin GozLérinDé yanmisim 1coolGéL BuLut oLDa Yağ Birazcık iSLanDir aL BaSimi DizLériNé YasLandir DéLirMisim SéVDé BéNi usLandir 19)oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !! 20)Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz 21) mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak ! 22)Sen Uzaktaysan ßen Yanındayım Sen AteSteysen ßen Kordayım ßirGün ßu Dünyadan Göçersen ßilki Senden Önce Ordayım Sonsuz aSkım! 23)Bütün KarsiYa GéÇéRKéN BirakTiğin ‘’O'’ éL BéNim 24)KraL OLsan Tacın Gider SuLtan OLsan Tahtin Gider… KraL DeğiLim Tacim Gitsin SuLtan DeğiLim Tahtim GitSin Ben Kendi HaLinde ßir Ağacim Lakin DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim 25)SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner Dışarı Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider 26)Fırtına Ne Değin Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Yalnızca Tozudur ! 27)GüL SuNaN Bir eLde DAIMA Bir miktar GüL KoKuSu KaLır 2coolSéNi BoyLé SévDiğiMi BiLSéLér aSaLAr BéNi ama GuZéLLiğin 10 PaRa éTMéZ ! BéNDéKi Bu a$k oLmassa 29)Béş PaRa éDérmi VarLiğin YokLuğun BéNi aCitSİn aLéM bağışlama éTsin Séni BéN AfFétMéM NéRDé unuttuySan BéNi Orda KALL 30)GéCééLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar UstuMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa AlisTim 31) BéN YaSaDikÇa séN ÇıLdıRæCæKsin!!! 32)uCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé GuLumSé 33) Askini KaNimLa YazDim Hér Bir YaniNa 34) DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm 35)OmRomu OmRuNé NéFéSiMi NéFéSiNé KaTaYim GéL isMini DağLaRa TasLara YAzaYim GéLLL ne evliyimne ilişkideyim724 çelişkideyimhastayım çoookkk bu kişiye erişim duruşma kararıyla engellenmiştir sana gelince ne ben sezarım ne de sen brütüsne ben sana kızarım ne de zatın bana sıkıntı edip küssünartık düşman bile değiliz ölürsem beni sana gömsünleritin olayım bana bobi deiki kuruşluk insana beş kuruşluk değerinde verirsen, aradaki iki kuruş ayrım için seni satar mezar özel ve hoş bir yer, lakin sanırım orada kucaklıyacağın kimse yok cennette esir olacağıma, cehennemde kral olayım allah delileri çok seviyor olmalı, onlardan fazla yaratıyor niçin mi bitti? defalarca ağzın vardı hiç kulağın yoktu, fazla konuştun ağzından eskiceksin kürdan olup ağızda kırılacağıma, ormanda yontulmamış odun olayım salatalıklar kalkmış, bahçıvan kovalıyor dedim sana ana bu oğlan kaçıyor nerede unuttuysan beni, orada kal anasının eteğinin altına sığınan erkekten adam olmaz aşk bitmez insan tükenir boşanmayı düşünmüyorumöldürmeyi ise çoğu kez milyonlarca spermin aralarında birinci ol, şu yaşadığın hayata bak coca colayım hayatın tadıyım, roccoyum fazla şekerim, albeniyim bahanem fazla, ülker çikolatalı gofretim beni sevmeyen varmı ?1 sandımki aşkımız bir ömür her tarafında meğer bu bi oyunmuş kolay oynanan beni sewdiğin varya o bile yalan 2 Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gönlünün daracigina, asta öldür beni NOLUR! 3 deli oldum al beni aklım gibi hadi 4 Beni sana hapsetti gönlüm ,Bakışındı gülüşündü vefat 5 sen inleme kirpiklerin ıslanır,bırak ben ağlim oysa olur ya deli gönül uslanır! 6 *Bir Takım parazitler bağırsakta yaşar Bağırmasakta 7 *Zil çaldı mı? Hayır zil günahsız 8 ''Nasıl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Yeniden Dönme Geri,İstemem Artık ElleriniGit'' 9 GitBir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun! Yıllar benim! BıRaK BeNi !!! 10 Boşwer,Her Zaman aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr 11 Ne Kaldı Geriye Doğru Ztn Bir sürü Anlamsız HaTıRaYaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR Az Daha!! 12 UNUTMAYA ÇALIŞMAK NE KÖTÜ KADERMİŞ,YALNIZLIĞA ALIŞMAK KALBİ MÜHÜRLEMEKTİR!!!AĞIT KaLBiM BüYüDüN ARTIK 13 İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR DiyeSonradan GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM sen die 14 söylüorum yeminle tekrar sana dönmeyeceğim 15 aşka gönül vermem aşka inanmam yıllarca nafile ağlayıp yanmam 16 aşk böyle bir duyguysa sonu hep ayrılıksa gün gelip uçacaksa olsun varsın ben sana güveniyorum 17 nasıl dayanır yüreğim seni onla görmeye nasıl deydi ellerin onun ellerine 18 yok işte değil herşey yalan sözler yalan gözler yalan 19 yaşamlar laçka olsada ölümler karizmatik 20 beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp tutsak etmek karanlığa!! suç değilmi 21 sanane benim çektiğim acılardan daha ne alabilirsinki bu canımdan açtığın yaraları saramadım saracak birini hemen şimdi bulamadım 22 ewt yaptım pişman diilim cümbür cemaat daha ii sini ister 23 ßeni seven sever, sevmeyen sktir olup gider benim dünyam her türLü döner 24 Ooofff n yaptm bn sna, nicin boguosn Yalan A$kınlaCan yakmaksa, yaktin iste İntikamsa, aldin isteBitirmekse tükendim biLe 25 YOK Bundan Böyle Sana Ait T€K Zerre ßünyemdeSen koca ßir HİÇ oldun ßen'de, €ttiğin T€K cümle ile! 26A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a dek saymaK we onu oLduğu Yerde Hatırından Çıkmak! 27 A$k Sözde yoLda kaLdı N€yL€yim ?! Korkmuorum ߀n ßuyum, ßöyL€yiM !!! 28 hem gidenedir bu şiir ayrıca gelecek olana o da birazcık oyalanır gider nasıl olsaY Erdoğan 29 Sensiz ne kadar bensizim kimse biLmior !! Alıp başımı gitsem diorum, gittiğim baştan hasretin terketmior 30 En hoş Sevgİ Ne Deseler AŞk Dİyebİlİr Mİsİn? 31 Sen Bİrİnİ Sevdİn Mİ Deseler Benİ SÖyleyebİlİr Mİsn? 32 Onu Unuttun Mu Deseler Hayir Dİyebİlİr Mİsİn? 33 YaŞamak Çok güzel Deseler Onsuz Anlamsiz Dİyebİlİr Mİsİn? 34 Ilk GÖrdÜĞÜm Yerde Beklİyorum Desem KoŞup Kazanç Mİsİn??? 35нαηgι кαℓß ѕηι ßηιмкι кα∂αя ѕєω∂ι ؟ 36 ölümün olur senin uzaklardan gidişin ne olur inan bana seni ölümüne sevmiştim 37 ne olmuş seni sevdiysem bak tekrar doğdum ben 38 aCı zamanla geçer 30 köprüde ayı dayı yoktur cellat kazanır! 41 Özlem Duymak güzeldir özleniyosa insan Ama ben özlemiyorum acı çekiyorum 42 ßulutlar bile biliyor yaşadıklarımızı Onlar bile aqlıyor halimize 43 Yalan söleme yalanım olursun oyun oynama oyuncağım olursun 44 Nazarlardan korusun tanrı bizi incitmesin eller yüreğimizi 45 ßoşuna sevmişim seni değmezmiş sana 46 yA değerimi bilseydin yada değerin kaybolmadan gelseydin 47 GeCELER bensiz olmaz bedenim aşksız kalmaz! 48 ßαηα уαяıηıη gєтιяє¢єğι кιşι ѕєη ∂єğιℓѕєη єğєя,уяη σℓмαѕıη вgη вαηα уєтєя!! 49 яυнυм вєηι тєякєттι уαηℓızıм 50 ßU DünyaDa KonuKsuN ßu DünYaDaN KopUksuN 51 AKILLI OLUP DÜNYANIN KAHRINI ÇEKECEGİNE DELI OL!! DÜNYA SENİN KAHRINI ÇEKSİN 52 Ölümü Özledim Anne Yaşamak İsterken Delice 53 Senin Eserin Benim 54 Kaderimse Çekerim,Çilemse Güler Geçerim 55 KıZ DeDiĞiN İsTaNbUl GiBi OlMaLı;FeTiHi ZORLAMA, FaTiHi TeK OlMaLı 56 Sevgini taşımak yok,hasretini çekmek zorlamaGülmeyi hatırından çıkmak değil,Ağlamaya alışmak yok,Ölmekte değil,Özleyipte görmemek baski 57 sevgılım senın yuzunden acıldı kalbımde bere eskıden turp gıbıydım sımdı dondum hıyara 58 кαяє ρяιzмα üçgєη αѕкıη∂αη σℓ∂υм ∂öятgєη ησℓυя ѕєνgıℓıм ѕєη∂є вıяαz ѕєкıℓℓєη 59 öηємℓı σℓαη вıя ѕєνgıℓı υgяυηα öℓмєк ∂єgıℓ υgяυηα öℓє¢єк вιя ѕєνgıℓı вυℓмαктıя 60 ĤÁŶÁŤ ßÚŶŚÁ üŚŤü ĶÁĹŚıŃ 61ѕєνιℓєηℓєя ѕєνмєηιη ∂єgєяıηı вıℓѕєу∂ı ѕєνєηℓєя вυ кα∂αя α¢ı çєкмєz∂ι 62 geclıgıne guvenip erken derken belkı elveda bıle dıyemezsın gıderken 63 SaHiLe oTuRmUs DeNiZe bAkAn sIgArAyI TuTuP ZIT yAkAn YaKaSıZ GoMlEgE kırAvAt TaKaN BiR AsIk gOrUrSeN bEnİ HaTıRlA 64 Bütün alemın derdı ben olmusum demek kı zamanında ıı koymusum 65Serefsızlerın serefsızce yasadıgı su dunyada sende serefsızce yasıyosan adılıgıne boncuk takta nazar degmesın 66 Seni sordum cadde lambalarına; bekleme boş yere gelmez dedilerBoynumu büküpte baktım onlara, halime bakıp zavallı dediler 67 Her gün sevda cekipte gülünmuyor degil mi? Bir güzelden baskası sevilmiyor degil mi? Hani bensiz olurdun, olunmuyor değil mi 68 çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη 69 hayal gozlum 70 hani birbirimizi ölene dek sevecektık noldu sevgılım ölen kim??? 71ne sana acırım ne kendime yalnızca birtek kişiye acırım o da yerime geçecek insana 71 Eskiden Karanlıktan Korkar Yağmurdan Ürperirdim Şimdi Karanlıklar Sırdaşım Yağmurlar Göz Yaşım OLDU!  

858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt