iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlarBenim durumum oldukca karışık6 aylık bir ilişkim oldu ve bugüne kadar yaşadığım en güzel ilişkiydiKişilik olarak o kadar inanmazdım aşka sevgiye ama bu sefer sert kayaya çarptık sanırımHer şey hoş bu arada onun yaşadığı aile problemleri filan baya yıprattı onuZaman içinde görüşemez ülkü geldik ailesi fazla zorlama yaptı filanVe sürekli tartışma etmeye başladık küçücük şeyleri büyütüyordukSürekli ayrılıp barışıyordukSonunda terketmek istedi benden bidahaBende kabul ettim döner diye düşndüm lakin bu sefer ciddiydi işayrıldık ayrıldığmz hafta aralıksız mesaj fln atıp çabaladım ama istemedi bende bıraktım peşiniYaklaşk bi ay geçti hiç konuşmadıkbayramda mesaj attı konuştuk 2 gün filan ben barışmak istediğmi söyledimOnun için paha biçilmez olduğmu lakin barışamıcamızı söylediBen de arkadaş kalmak istemediğimi söyledim ve yine konuşmamaya başladık2 hafta filan geçti sabahın köründe 'Sana sarılmak istiyorum hastayımm yanımda sadece seni istiyorum' diye bi mesaj geldiŞaşırdım ben yeniden konuşmaya başladık buluşmak istedi 2 gün ağırdan aldım sonra buluştukBaşını omzuma dayadı benzer kaşıktan bişiler yedik tatlı tatlı bayağı konuşmalar fln evine bıraktımÇok inanmıştım yani barışcağımıza her şey onu gösteriyoduVe sordum ne hissettiğini'hiç bişi hisetmiorm içimdekiler tamamen tekrar sevmiyorum seni' dediBeynimden vurulmuşa döndüm o kadar öfkelendim ancak hakaret küfür batmış 2 3 mesaj attım bidaha sakın arama defol git dedimHaklısın ben hiç bişi haketmiyorum dediCevap atmadım10 gün fln olcaktoplamda da 2 aydır ayrıyızBu son yaptığına manâ veremedimneden böyle bişi yaptı? sevmiyosan neden buluştun sıcak davrandın? intikam desem aramızda fena bişi olmadı neyin intikamı? ne düşünüyo? bundan sonradan ne olur? böyle bişi yaşayan var mı? Yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlarŞimdiden teşekkürler