iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler 1 adet karnabahar 1 adet yumurta Yarım ekmek içi (Ufalanmış, robottan çekilmiş kuru ekmek) 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yemek kaşığı köfte baharatı Hazırlanışı
Karnabaharı iyice yıkayın Tencereye koyun ve yaklaşık 10 dakika haşlayın Bir kaba yumurta, baharat, ekmek ve tuzu ekleyip iyice karıştırın ve haşlanmış karnabaharı ekleyip iyice yoğurup, büyükçe köfteler şeklini verin Kızgın tavaya kaşık yardımıyla koyup kızartın (Yağı iyice kızdırın ki köfteler yağ çekmesin) Afiyet olsun…
Karnabaharı iyice yıkayın Tencereye koyun ve yaklaşık 10 dakika haşlayın Bir kaba yumurta, baharat, ekmek ve tuzu ekleyip iyice karıştırın ve haşlanmış karnabaharı ekleyip iyice yoğurup, büyükçe köfteler şeklini verin Kızgın tavaya kaşık yardımıyla koyup kızartın (Yağı iyice kızdırın ki köfteler yağ çekmesin) Afiyet olsun…